Saturday brunch

Allmänt

I lördags kom Amanda till Stockholm, vi mötte henne vid Centralen och åkte mot Sthlm Brunch Club! Som vanligt var det världens jäkla kö där utanför så vi åkte vidare mot Odenplan och Hagagatan för att testa Greasy Spoons nya ställe. Har tidigare varit på Söder men aldrig på detta!

Det var en jäkla kö här också tyvärr, det var väl dock rätt väntat. Vi fick höra att vi fick komma tillbaka 45 minuter senare, det gjorde vi och det var det värt! Jag var verkligen så sjuuukt hungrig. Jag var ute i fredags så vaknade rätt sent och åt ingen frukost på morgonen då vi skulle äta brunch (tänkte inte att vi skulle behöva vänta så länge..). SKAKADE verkligen av hunger haha..

Det var verkligen sinnessjukt gott!! Men ett tips för er som vill äta brunch på Greasy Spoon är just att gå dit typ en timme tidigare än vad ni vill äta för att skriva upp er på bordslistan och sen strosa omkring i området. Man kan inte boka bord!

Efter brunchen så gick vi omkring på stan för lite shopping. Vi alla blev så sjukt trötta så vid fyra kom vi hem och somnade på soffan haha.. På kvällen kollade vi på "Hur svårt kan det va?" och på filmen Straight Outta Compton som var sjukt bra!

Gillar