Screenshots on my phone

Allmänt

Jag satt och rensade bilderna lite snabbt på min telefon och såg att jag hade väldigt många printscreens. Gick in och kikade lite snabbt och tänkte att jag kunde visa er de senaste och berätta varför jag printade varje bild!

Här ser ni två bilder som passar bra ihop! Allt jag vill är att ha in beiga plagg i min garderob och mycket tack vare snygga Felicia, Bianca och Alice. Biancas klänning är verkligen TO die for, likaså Alice's kjol.

Sen jag tatuerade mig för cirka ett halvår sedan så har jag funderat många gånger kring vad nästa tatuering skulle kunna vara. En sak är säker och det är att det sånna fall blir något väldigt litet. En tatuering är ju bestämd och det är den tatuering som jag och Mathilda pratade om i podden som symboliserar systerskap (och podden!!). Såg dessa på pinterest och tyckte dom var riktigt söta!

Till vänster; sinnessjuk artikel/annons att publicera. Alltså har man verkligen no shame när det kommer till att tjäna pengar? Jag bli så ledsen när jag tänker på alla de som ser denna push på Aftonbladet och tänker att dom skulle bli lyckligare av att tappa vikt; med hjälp av något jäkla piller?? Till höger; Såhär ser det ofta ut när jag parkerar haha.. Jag är verkligen SÄMST på att komma ihåg vart jag ställer bilen, speciellt på nya ställen så då måste jag printa i kartan så jag hittar tillbaka.

Till vänster; återigen beiget tema! Tycker Tove var så fin i den beiga jackan och jeanskjolen! Till höger; Bianca fick mig att vilja klicka hem kavajen direkt som ni hittar HÄR. (ADLINK)

 

Var tvungen att printscreena den gulliga bilden + bildtexten han la upp efter att vi inte fick någon vinst på trissen <3 <3 Och sen tyckte jag bilden han la upp på instagram var så fin att den också printades (:

Till vänster; Ikväll smäller det!!! Då är det äntligen dags för Robinson-final och det står mellan DK och Henke. Jag hejade på Dessie men har alltid tyckt att Henke och DK är värdiga vinnare dom med. Jag skulle inte bli besviken om det blev den ena eller den andre men jag hejar nog lite extra på Henke. Han har enligt mig kört ett bra spel där han varit ärlig och trevlig, en naturlig och bra ledare som presterat riktigt bra på alla tävlingar. Nu är det bara lite stress för jag och Gustav åker ju bil när Robinson sänds så vi måste hålla oss borta från telefonerna haha! Vem hejar ni på? Till höger; Låten som går på repeat just nu!
Till vänster; Tycker bara allt på denna bild var så snyggt! Bullen i håret, örhängena, tatueringarna, de röda naglarna som matchar detaljen på t-shirten. Matilda är ju sååå snygg och så grym på det hon gör. Till höger; Jag ser såååå mycket fram emot att testa Maria Nilas nya produkter "Invisidry shampoo" och "Ocean mist". Så härliga färger på produkterna också!

Gillar