Senaste dagarna

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Hej på er hörni! Tänkte berätta lite om vad jag haft för mig de senaste dagarna förutom de gamla vanliga. Som ni säker märker så har jag väldigt svårt att finna inspiration och motivation till bloggen just nu. Jag känner mig så jäkla dålig, har till och med fällt några tårar för detta och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Älskar att kunna skriva av mig ibland, tipsa om saker osv men just nu känner jag mig bara så jäkla tråkig och dålig när det kommer till skrivandet och det kreativa. Vet att ni är många som blir besvikna när ni klickar er in här och jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag förstår er och förlåt. Jag tror verkligen att jag skulle behöva hitta ett kontor eller liknande, så jag kan få komma iväg hemifrån, få lite roligare rutiner. I don't know, vi får se hur det blir. Något som är roligare än min brist på självförtroende i jobbet är i alla fall att jag hade ett riktigt bra träningspass både igår och idag.

Igår var jag bjuden till Nox Box för att träna tillsammans med Isabel. Vi körde ett pass från Original Athlete-programmeringen. Jag jag alltså börjat följa ett schema/program som varierar och utmanar mig mycket bättre än om jag själv bestämmer vad jag ska göra. Nu har jag som sagt bara kört en vecka men är redan mycket nöjd. På schemat för dagen stod bland annat clean & jerk, burpee box jump step overs och handstand walk (som jag skalade ner till hand stand mot vägg i och med att jag inte kan gå på händerna).

Sen gjorde vi även lite styrka för överkroppen innan vi avslutade. Riktigt jobbigt och riktigt kul, precis som det ska vara! Det var inte bara väldigt kul med en ny träningskompis, det var också väldigt roligt att träna på ett nytt ställe. Behövde verkligen det här passet igår, var på rätt dåligt humör innan och jag mådde mycket bättre efteråt. <3

Imorse körde våra bootcamp-tjejer ett riktigt dunderpass och efter det var det dags för mig och Gustav. Vi hade tänkt att köra ett pass från min programmering men tyvärr var alla roddmaskiner uppgtagna så vi hittade på ett eget pass istället. Om ni vill se vad vi gjorde så hittar ni det på min instastory (även i mina topphändelser). När vi var klara och hade torkat svetten så gick vi till Kaferang för en andra frukost. Vi äter ju lite innan bootcampet redan vid fem på morgonen så vid nio var vi redan hungriga igen.

Efter det åkte vi till närmsta färgaffär för att kolla ut färg till våra köksluckor. Vi hade en hantverkarfirma hos oss igår som kollade på luckorna och nu har vi även lyckats välja färg. Först tänkte vi ju göra allt själva men jag känner ändå att jag vill fixa till skåpen lite mer ordentligt än att bara byta färg. Vissa av dom är lite stötta i kanterna osv (de har hängt där sedan 1947) så nu får dom sig en rejäl makeover. Känns ändå kul och bra att "renovera" köket men ändå låta originalskåp sitta kvar. Håller tummarna för att kalaset inte blir allt för dyrt bara :)

Nu ligger jag i min obäddade säng och skriver detta inlägg. Mycket mer än så händer inte idag. Imorgon och övermorgon tänkte jag vlogga, vilket blir ett tredje försök denna vecka. Som sagt har inte självförtroendet varit på topp och att "skapa content" om sig själv när man inte är på topp är lite småsvårt. Vi hörs snart om lite köks-färg-updates <3

Gillar