Senaste dagarna

Allmänt

Tänkte länka min outfit en det visar sig alltså att allt är slutsålt, :) I princup allt är i alla fall från Weekday. ÄLSKAR ju min nya jacka som jag fick av Anna och Vilma. Såhär såg jag i alla fall ut när jag mötte Bianca på söder.

Tog cykeln från Årsta och slogs ännu en gång av hur snabbt det går att ta sig till Söder. Jag och Bianca hade bestämt oss för att slå oss ner på Robin Delselius. Det känns som att det var så länge sedan jag var ute på cafe nu så det var mycket trevligt.

FINISEN <3 Bianca är en sån fin vän.

Samma dag men senare kom Gustavs mamma över med bullar till oss, hur goals? Vi drack MJÖLK och åt bullar i sängen. Vet verkligen inte senast jag drack ett glas mjölk hahaha.

Efter alla regnskurar här i Stockholm så har vi fått en hel del sol, tack gode gud. Såhär fin var himlen när jag och Gustav gick på promenad i onsdags.

Målet för varje promenad är att träffa minst en katt, enligt Gustav då. Den här gången träffade vi två.

Igår hade jag Bella hos mig så Alice och Pierre kunde renovera och fixa i lägenheten i lugn och ro under deras lediga dag. Då passade jag och Bella på att promenera till Gamla Enskede för att hälsa på Vilma som också håller på att flytta nu! Yeeey. Här ovanför ser ni min korg med inflyttnings-present till Vilma.

Det var verkligen så härligt väder igår, så himla passande till en röd dag ju! Jag och Bella kom fram till lägenheten lite tidigare än Vilma (som var och handlade) så vi passade på att sätta oss ner på gräsmattan i solen ett tag.

Och juste, ni är så många som frågat om detta recept! Det är helt och hållet snott HÄRIFRÅN men jag gjorde såklart med quorn istället för kyckling. Det jag gjorde var att jag tinade quornfileerna i micron och sen delade jag dom på hälften så dom blev lite tunnare. Annars följde jag receptet i videon <3

Gillar