SETT PÅ YOUTUBE

Tips

Mauri har gjort det IGEN. Alltså finns det någon bättre på youtube just nu? Tror fan inte det alltså. Förstår inte hur han alltid lyckas hitta så roliga karaktärer till sina videos och verkligen alltid tar fram det roligaste ur alla haha. Ett geni är vad han är.

Beställer väldigt ofta morotskaka på café om det finns! Camilla Hamid gör väldigt goda grejer på hennes YouTube-kanal! Kika in där :)

ÄLSKAR NPR Music Desk! Så mysigt koncept. De bjuder dit artister och har en mini-konsert framför en liten publik. Känns väldigt intimt och personligt. Jag har inte lyssnat speciellt mycket på Harry Styles men tycker om hans nya album "Fine Line" och den här videon!

Jag älskar att ha på Daniel Ceasar på i bakgrunden när jag jobbar osv. Hans låtar är väldigt sköna och avkopplande att lyssna på <3 Han har verkligen en helt fantastisk röst. Några favoritlåtar med honom är: Japanese Denim, Get You, We Find Love och Cyanide <3

Gud vad jag tycker om Kahlids röst! Jag, Vilma och Gustav såg Khalid i höstas och kan inte släppa hur grym han är! Just nu hoppas jag bara på att Way Out West inte ställs in och att jag kan få se honom igen... Fick verkligen upp öronen för honom under min och Mathildas resa till USA 2018 och har så starka känslor för hans låtar och sound.

Queeeeeen Linn Ahlborg är verkligen en favorit i Youtube-flödet! Undra hur många det var som testade hennes snacks och middagstips efter denna video haha. Jag var nog inte den enda som blev sjukt sugen.

Jag kan inte vara den enda som älskar apartment tours och denna video av Tanby-Klara ÄLSKAR jag. Fan vad man blir inspirerad av att se hur hon verkligen gjort det absolut bästa och smartaste av lägenheten hon flyttade in i.

  • Postad i: Tips

Gillar