Silvriga smycken

Allmänt, Tips

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED BLUE BILLIE

Någonting jag faktiskt har tänkt på är att det skulle vara kul med lite silvriga smycken. Förut hade jag alltid silversmycken men efter att jag köpte en väska med gulddetajler för något år sedan som jag använda typ varje dag så har jag gått över mer till guld. Jag har inte haft några smycken i äkta silver heller vilket har resulterat i att jag inte har på mig de silvriga smyckena en längre period (i och med dusch, träning osv). MEN nu har jag införskaffat mig en silvrig uppsättning som jag tycker om så mycket. I samarbete med Blue Billie fick jag välja ut mina favoriter att visa för er.

För er som inte känner till Blue Billie vid namn känner säkert igen dessa örhängen ni ser på bilden ovanför. De har varit väldigt hypade vilket är förståeligt, tycker dom är så fina! Tycker det är så jäkla fräscht med silversmycken, det blir så ljust och glittrigt liksom.
Tunn kedja - LÄNK // Blixt - LÄNK // Tjockare kedja - LÄNK Den tjockare kedjan som heter "rope chain" på hemsidan tycker jag är så fin att det faktiskt inte behövs något hängsmycke. Blue Billie har massor med fina hängsmycken, tänker att jag kan visa några lite längre ner i inlägget!

Armband - LÄNK (på rea!) Någonting jag aldrig har varit bra på är det här med armband. Jag har väldigt ofta halsband men armband är någonting jag inte har burit så mycket i mina dagar men nu kommer det definitivt ändras. Alla smycken jag visat hittills inklusive armbandet är verkligen exakt så som jag vill ha dom; stilrena och enkla.
Örhänge - LÄNK Huuur fina är inte dessa? Älskar dom! Bra att veta är att man köper dom styckvis så om ni ska ha två måste ni klicka i två stycken i kundvagnen <3
Hur fint är inte allt tillsammans? Är så nöjd verkligen! Förutom de fina smyckena jag visade upp nu så har Blue Billie maaassor med fina saker i samma stuk. Allt finns i både silver och guld så man kan komplettera sitt smyckeskrin med det som passar en själv bäst.

Övre raden: Guldig snäcka - LÄNK // Silvrig bokstav - LÄNK // Guldig bokstav - LÄNK // Silvriga örhängen - LÄNK Undre raden: Silvrig ring - LÄNK // Guldig ring - LÄNK // Silvrig måne - LÄNK // Guldig bokstav - LÄNK

Gillar