Sista fixet

Hej vänner! Nu kommer en liten minivariant av "min helg i bilder" i och med att vi om ett par timmar åker mot Arlanda. I lördags morse åt vi typ godaste smoothie bowlen evaaah. Vi hade vaniljkvarg OCH kokosmjölk i tillsammans mycket mycket ananas, mango, hallon och blåbär. Satan vad gott det blev alltså. Till det hade vi avokadomackor, vi lyckades hitta peeeerfekt avokado. Händer tyvärr lite för sällan. Efter frukosten åkte Gustav mot jobbet och jag mot stan för att hämta en drönare vi hyr under semestern. Så jäkla nice att man kan hyra sånna saker, jag vet liksom inte hur mycket jag skulle ha användning för en drönare här hemma till vardags liksom.

Efter drönarupphämtningen tog jag det lugnt hemma och började känna mig rastlös. Hade inte tränat på tre dagar så kände att jag hade energi i kroppen som behövde komma ut. Ibland när man vilat längre än vanligt så kan i alla fall jag känna mig sjukt seg eller starkare än någonsin. Igår var jag starkare än någonsin på riktigt! Kände mig inte så taggad på något fartfyllt så jag bestämde mig för att köra marklyft. Jag tror att mitt tidigare rekord är 90 eller 95, något av det i alla fall. Sist jag lyfte 90 var i alla fall Februari 2018 och sedan dess har jag nog inte lyft mer än 70 kg kanske. Har inte försökt på högre än det heller för den delen men ändå. Igår fick jag feeling och bestämde mig för att testa 100 kg och det gick, två gånger till och med! Det var himla kul och det blev en påminnelse om att man alltid ska testa, oavsett vad det gäller. Man ska aldrig ta ut förlusten i förskott. Efter mitt marklyftspass så gick jag förbi Ica och köpte lite nödvändigheter inför kvällens filmmys (läs; snacks).

Idag (söndag) så gick jag upp vid åtta ungefär och efter jag fått i mig frukosten så åkte jag till Sickla för att lämna tillbaka Gustavs fitbit. Så.. där har ni hans recension haha. Nej men han tyckte inte att den var dålig; bara det att han typ inte kände att den var värd 2000 kr. Tror att man borde vara mer intresserad av funktionerna än vad både han och jag är för att tycka att det är värt kanske. Efter det rörde jag mig tillbaka mot Gullmarsplan för att möta upp Mathilda, vi skulle nämligen träna tillsammans! Det var så himla kul att ha ett träningspass inplanerat tillsammans, det händer inte så ofta nu när jag har Bruce. Men som brucare får man bjuda in en kompis gratis till att testa på ett pass så jag bjöd in Mathilda till en "team wod" på Löparboxen. Det var tävling och vi var på lag och vann, yeeey! Efter träningen åkte vi hem till mig för lunch och fika. Så mysigt att hinna hänga lite innan jag åker iväg. <3

Nu är klockan strax efter fem och om en och en halv timme kommer taxin mot Arlanda och sen beger vi oss mot Bali för tre veckors semester. Wow vad härligt det ska bli. Nu känner jag mig verkligen pirrig på ett bra sätt men igår kväll hade jag svårt att somna.. Jag vet inte varför men varje kväll/natt innan jag ska resa så tycker jag att det känns lite jobbigt. Jag älskar när det händer saker men stora omställningar kan vara lite jobbiga för mig, speciellt när man har höga förväntningar och förhoppningar. Men nu känns allt bra igen haha. Har precis duschat och packat det sista, nu ska vi bara käka lite middag och gå ut med sopporna.

Kram på er <3

Gillar