Sista frukosten i Kroatien

Allmänt, Resor

INLÄGGET INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK FRÅN NA-KD

Klänning - LÄNK

Sista dagen i Kroatien var nästan som en heldag. Planet gick inte förens straxt efter sex på kvällen. Vi började med ett riktigt svettigt träningspass på hotellets gym. Efter det packade vi ihop våra saker för att sedan åka till Brasserie On 7 som är en restaurang i centrala Split.

Vi var sjukt hungriga.. Träningspasset var ju det första vi gjorde vilket var en utmaning för mig som alltid äter frukost det första jag gör på morgonen. Vi beställde in lite smått och gott som vi kunde dela på, det var så billigt i Kroatien att vi kunde beställa in lite extra utan att det skulle kännas i plånboken.

Tänk om jag hade orken att göra en såhär god acaibowl varje morgon..

Jag beställde in en is-kaffe och fick in denna. Jag hade förväntat mig något lite mindre sött och efterrättsliknande men den var god ändå. Men jag skulle nog ändå vilja påstå att det passar bättre som efterätt hehe :) Men jag är ju också inget fan av sött kaffe.

Något jag ÄLSKAR är ju färsk frukt, det är ju verkligen sjukt hur gott det är alltså.

Min fina borsdam <3 Efter vår underbara frukost drog vi till Radisson Blue igen för att hänga på deras beach club. Kan rekomendera det. En solsäng kostade typ 300 SEK, vilket kan kosta typ 3000 SEK i Palma haha. Så stört.

French toast med ricotta och kanel.. GOALS

Gillar