Ska jag plugga på distans? Dela med er av era erfarenheter!

Allmänt, Texter

Jag kommer ju som ni redan vet inte studera nu i höst. Jag sökte in till journalistprogrammet och kom inte in. När beskedet nådde mig blev jag delvis besviken men jag kände också delvis en lättnad i kroppen. Jag har inte riktigt varit så sugen på att plugga nu under sommaren. Ni ba no shit du har haft sommarlov, då brukar man njuta av det? Nej men ärligt jag kände mig kanske inte aaassugen på att fortsätta med media och kommunikation eller journalistik. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag skulle vilja plugga men något jag vet är att jag gärna fortsätter och att jag är sugen på att göra det på distans.

Att söka till universitet och högskola känns som en megastor djungel bara i sig. Nu känns det som att jag ska ta mig an ännu en ny djungel att försöka sätta mig in i det här med distansutbildningar. Det känns som att jag inte har någon aning eller koll på vad det är man faktiskt borde ha koll på. Då kom jag som vanligt att tänka på er, ni är ju rätt många så chansen att någon av er pluggat eller pluggar distans är rätt stor!

Finns det något jag borde ha i åtanke? Finns det någon speciell kurs ni kan rekommendera? Jag har som sagt iiiingen aning om vad jag vill göra så är väldigt öppen för allt möjligt. Det som intresserar mig är en utbildning som man känner att man verkligen lär sig något av, som fungerar bra med lärare och skola. Berätta gärna era erfarenheter kring att plugga på distans! Vad som funkade bra, sämre osv? Skulle uppskatta det supermycket <3

Gillar