Skönhetsrutiner

Allmänt, Skönhet, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Någonting jag gillar i vardagen är rutiner, jag märker att det får mig att må bra. Jag vill dock inte att mitt liv ska vara inrutat i rutiner men att ha några rutiner uppskattar jag. På söndagar städar jag, på tisdagar brukar jag ofta tvätta, jag gillar att träna på förmiddagarna, handla på måndagar osv. Ja ni förstår vad jag menar. Jag fick en kommentar här om dagen som undrade om jag hade några återkommande skönhetsrutiner, först tänkte jag att jag inte hade det förutom att jag sminkar mig men sen kom jag på att det finns en del grejer som är återkommande!

1. En gång i månaden vaxar jag benen. Jag använder DESSA vax stripes och dom funkar super för mig. Jag tycker att det är skönt att vaxa då man inte "behöver" tänka på det så mycket plus att jag ändå har rätt lite hår på benen så utväxt-perioden stör mig inte. Kan rekommendera just dessa om du som jag är lite torr i hyn.

2. Var tredje/fjärde dag så tar jag brun utan sol i ansiktet, halsan och bröstkorgen. Ibland även på händer och armarna. Den jag använder är den HÄR från Cocoa Brown i nyansen "extra dark"

3. Jag filar fötterna en gång i veckan efter jag duschat. Något jag är rätt mån om är att ha fräscha, mjuka och fina fötter så detta är verkligen en stående rutin för mig. Jag har den HÄR filen och den funkar superbra, haft den rätt länge och den funkar fortfarande perfekt.
4. Cirka en gång i veckan använder jag ansiktsmask och favoriten är den HÄR från Glamglow som ni redan läst om här i bloggen flera gånger. Älskar den, är inne på min andra burk nu. 5. En gång i veckan brukar jag ha hårinpackning och då blir det nästan alltid den HÄR från Maria Nila. Den gör verkligen under för min hårbotten och för svallet. Där jag märkt störst skillnad är i hårbotten då jag annars kan vara rätt torr och irriterad men inte nu längre. Love it.

Gillar