Skönhetstips

Allmänt, Skönhet, Tips
För er som följer mig på Instagram så kommer inte detta som någon nyhet men det är värt att nämna även här i bloggen. Jag samarbetar tillsammans med Glossybox, en gammal favorit här hemma hos mig. Måste vara flera år sedan jag klickade hem min första box. För er som inte känner till konceptet så är Glossybox en prenumerationstjänst där man betalar 159 kr i månaden. För denna lilla summa får man hem en skönhetsbox som varje månad innehåller fem olika skönhetsprodukter. Detta är verkligen ett sjukt nice och roligt sätt att få testa lite och förhoppningsvis hitta nya favoriter till badrumsskåpet och necessären.

Månadens box frontas av Alice Stenlöf, hur fin bild??
Context - hydrating toner
Nu börjar ju Oktober leda mot sitt slut så jag tänkte ge er en sista påminnelse samt tjuvtitt på vad månadens box innehåller. Först ut är denna toner som passar perfekt att ta efter sin rengöring och innan serum eller ansiktskräm. Denna doftar så fräscht, lite citrusaktigt liksom. Tycker verkligen det passar så jäkla bra med lite ny hudvård nu i höst.
3ina Makeup – the 24h Pen Eyeliner
Jag brukar ju väldigt sällan använda eyeliner, mest för att jag är så dålig på att applicera det haha. Tycker det är så jäkla snyggt med eyeliner, kolla bara in Alice på bilden högst upp i inlägget liksom. Jag som nybörjare brukar tycka att det är ganska svårt att applicera eyeliner men detta var handen på hjärtat den enklaste eyeliner-pennan jag testat! Så sjukt pigmenterad och precis, älskar den!
Manna Kadar – Bloom Mascara
Sen testade jag även mascaran från Manna Kadar och resultatet ser ni ovanför!
Här ser ni min färdiga look minus det nyduschade håret haha! Temat för boxen är att den innehåller produkter som ska passa från dag till kväll.
Nu har ni alltså fått se tre av de fem produkter som Oktober-boxen innehåller och om detta är något som känns lockande för er så får ni vara snabba, snart är det ju nämligen November och då finns inte denna box kvar längre. När ni handlar får ni inte heller glömma att ange "GLOSSYANDREA" för 20% rabatt på er beställning. Ordinarie pris är 159 kr, fatta hur mycket man får för pengarna! Perfekt att beställa hem som julklapp till någon också.

Klicka HÄR för att beställa hem er box <3

Gillar