Slaktis-gäris

Allmänt

Ibland när jag ser bilder på mig själv kan jag liksom slås av det faktum att jag helt plötsligt inte är sjutton längre?... Ni ba okej gumman det kanske är dags att inse det sådär snart sex år senare? :) Nej men ibland så slås jag verkligen av hur jag förändrats utseendemässigt och blir då nästan lite rädd. Tiden går så fort. I år fyller jag TJUGOTRE år. Alltså ursäkta mig men jag kommer så tydligt ihåg när jag var femton år och kände att dom som var 20 var vuuuuuxna. Aja, världens sidospår utan mening får nu ta sitt slut och jag ska återgå till att berätta om min härliga måndagslunch tillsammans med Anna och Elsa.

Här ser ni förresten mig och Elsa! Vi hade bokat in en lunch tillsammans på Paraden. Vi tre var där och åt frukost i mars eller april om jag inte minns helt fel. Det var ju en succé och det var minst lika trevligt den här gången. Jag var lite nervös då jag inte hade kollat in det vegetariska utbudet men jag orkade liksom inte. Det fick bli som det blir helt enkelt.

Som tur var fanns det både vegetariskt och veganskt att välja på och för mig blev det en jättegod omelett. Jag gör det väldigt sällan hemma men gillar att beställa det på restaurang.

Anna var solbränd och hade solblekt hår efter sin surf & yoga-resa till Costa Rica. Snacka om att jag blev sugen på att åka dit efter allt hon berättade.. Det fick mig också att längta något oerhört efter min och Gustavs resa i mars.

MMMMMM gött

En till punkt i min obsession vid mitt egna utseende i detta inlägg är: jag är verkligen mörkhårig? Nu har jag inte färgat håret sedan i våras och efter sommaren när det solblekta försvunnit så har jag kommit till insikten; wow jag har typ brunt hår. Trivs verkligen som bäst när det är rätt ljust men måste verkligen låta mitt hår vila från att blekas.

Jackan är från Urban Outfitters och väskan är HÄR ifrån. Slaktis-gäris är btw namnet på vår gruppchatt och härstammar från att vi lärde känna varandra på klubben Slakthuset som förövrigt är det absolut finaste vi har i det här j*vla landet. Men det får man väl inte säga i det här j*vla landet ;)

 

Gillar