Smoothies & förberedelser

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej vänner! Igår blev det ingen uppdatering här i bloggen och jag kan bara ärligt säga att det stod helt still i mitt huvud. Mitt jobb är extremt lyxigt och fritt på många sett men ibland går det liksom inte att pusha "kreativiteten", det i kombination med att självförtroendet lite sviker är inte den bästa kombon. När jag får svårt för att skriva blir jag också mer kritisk när jag väl gör det så ja, igår satt jag framför datorn i flera timmar men det resulterade i exakt NOLL innehåll till bloggen. Perfekt arbetsdag.. Gustav hade i alla fall en ledig dag så vi valde att sova ut och började dagen med att göra smoothie. Jag gör oftast på yoghurtkvarg men den tog slut här om dagen och vi orkar inte köpa nytt inför att vi ska åka bort så det blev med kokosmjölk vilket också är jäääkligt gott - och veganskt! I vanlig ordning var jag lite snabb och slarvig och spillde ut havregryn över halva köket... :)

Det blev faktiskt en fantastiskt god frukost som enbart bestod av veganska produkter - livsmedel! Gustavs hemgjorda hummus på macka med avokado var seriöst det godaste på länge. Det tillsammans med lite örtsalt.. Mmmmm.. Vi satt i soffan och kollade på det senaste avsnittet av Bonusfamiljen innan vi rörde oss in mot stan.

Han skulle på lite olika möten och jag var trött på att bara vara hemma så följde med till stan för att jobba från cafe. Hur det gick med själva blogg-jobbet har jag ju redan berättat men svarade på många mejl, bollade idéer kring kommande kampanjer jag ska göra så helt värdelös var jag inte hehe.. Jag vet inte varför men min oproduktiva dag tog lite väl hårt på mig. Tror att det har att göra med att jag nu är inne i så goda rutiner kring jobbet och då blir jag så besviken när jag inte följer dom. Ni som pluggar känner säkert igen er, man har planerat att "idag ska jag göra det, det, det och det och läsa x antal sidor" och sen ba... Varför har jag gjort precis allt förutom detta???

Efter alla ärenden inne i stan så begav vi oss hemåt och lagade sinneeeessjukt goda burgare. Anamans formbara färs, lite kryddor och diverse tillbehör. Sen var paketet packat och klart så att säga. Efter middagen så åkte vi och gymmade, körde ett så jäääävla bra pass jag tänker att jag kan dela med mig av imorgon eller på lördag. Ni ser på mitt ansiktsuttryck att det var rätt jobbigt haha.. När vi kört liknande upplägg förut har jag kört på 25-30 kg i vikt, nu körde jag på 35 kg (man ser inte dom små viktplattorna på sidan) och satan i gatan vilket skillnad. Men som sagt; mer om det senare!

Idag tog jag en sovmorgon IGEN. Vaknade upp och ba nej det GÅR inte. Så jag sov till 7.30 istället för 6.30 vilket gjorde stor skillnad. Vaknade, gjorde mig i ordning och tog mig sedan till Globen för att göra Yumi Lashes hos en tjej som var på mitt bootcamp. Första gången jag gör något sånt här och ska visa er imorgon eller övermorgon efter jag fått duscha osv. Hittills är jag i alla fall väldigt nöjd, så skönt med böjda och färgade fransar till semestern. Efter behandlingen så gick jag in i själva Globen för att köpa lite nödvändigheter till resan.

Handservetter - LÄNK // Öronproppar // Frans och brynfärg - LÄNK // Värktabletter // Sminkborttagning i travel size - LÄNK // Läppglans med solskydd

Öronproppar är verkligen ett måste för mig att ha med när jag reser. Först och främst till planet för att enklare kunna somna, men också om man eventuellt hamnar någonstans där det är högljutt när man ska sova. Ser ser jag alltid till att ha med mig värktabletter om man skulle få feber eller liknande, föredrar att ha med mig det från Sverige som man använt förut. Sen köpte jag en liten sminkborttagning då det känns rätt överdrivet att ha med mig en stor när jag 1. redan har massor med packning och 2. inte kommer sminka mig speciellt mycket. Hittade även wet wipes för händerna och det tycker jag är skönt att ha med om man inte alltid har möjlighet till att kunna tvätta händerna.  

Gillar