Snabbvisit i Köpenhamn

Allmänt, Resor

Gustav var klar med sitt jobb vid sjutiden och då föreslog jag att vi skulle ta bilen till Köpenhamn för att äta middag där. Alltså hade jag bott i Malmö hade jag typ spenderat halva min vakna tid där, älskar den staden sååå mycket. Det kändes väldigt kul att åka tillbaka dit även om det bara var för en kväll och ett restaurangbesök. Vi tog som sagt bilen och det var väldigt fint att åka över BRON. The famous bridge liksom.

Jag var iklädd jeansjacka och matchande jeanskjol från min klädkollektion som släpps på onsdag. ÄLSKAR verkligen den här jackan, så jäkla snygg. Här hade vi precis parkerat för att promenera kort till...

Mitt favoritställe!!! Sticks N Sushi. Alltså jag var verkligen lyrisk över att vara tillbaka haha.

Exalterad kille <3. Jag hade hypat maten ordentligt men jag var säker på att han skulle älska det, omöjligt att inte göra det faktiskt :)

Jag beställde en Ginger Mojito som var SINNESSJUKT god.

Den var riktigt sur, precis som jag vill ha den :)

Sen började maten komma in, alltså det vattnas i min mun nu när jag skriver inlägget haha. Det var SÅ gott.
Blomkål med tryffelsås, sjukaste jag ätit typ.
Broccoli med någon asgod sky och sås.
Diverse från den vegetariska avsmakningsmenyn jag beställde. Dom har verkligen SÅ bra vegetariskt utbud, riktigt kul! Sen jag började äta vegetariskt så har jag blivit så ledsen av utbudet på många av mina tidigare favoritrestauranger. Hur svårt kan det vara att erbjuda lite qourn, soyaprodukter, tofu eller liknande? Det är så tråkigt att bara för att man inte vill äta döda djur så blir man typ erbjuden pasta med tomatsås. Man ba tack :) Näringsrikt :)
Vi avslutade middagen med majskolvar, morot och någon svamp på spett! Eller okej så avslutades huvudrätten sen åt jag en väldigt god vit chokladmousse till efterrätt. Gustavs betyg blev 11/10 och jag håller med honom till 100%. Det är så sjukt för dom gör liksom något så enkelt som broccoli till en kulinarisk upplevelse. Allt jag vill är att dom ska öppna i Stockholm så jag kan få äta här lite oftare. Vi hade verkligen en riktigt nice lördagskväll och det var kul att få till lite kvalitetstid trots att Gustav är här för att jobba! Om några timmar begär vi oss hemåt igen. Vi hade egentligen tänkt att åka hem imorgon för att slippa köra på natten men vi båda känner att det är skönt att få komma hem och vara hemma så mycket som möjligt då vi båda ska resa bort nästa vecka. Puss på er och hoppas ni haft en bra helg!  

Gillar