Snapshots

Allmänt, Min dag/helg i bilder
Hej på er! Igår blev det tyvärr ingen bloggning som ni säkert märkte. Jag fastnade verkligen HELT uppe i Bootcamp-planerandet och sen blev det inte mycket tid över. Snacka om att en dag bara kan flyga förbi när man är uppe i något kul och intressant. Jag vill i alla fall att ni ska veta att jag är i full gång med att försöka få detta projekt att flyga, så himla kul att många av er är intresserade. Jag älskar ju att träna och tycker det är svinkul, kan knappt föreställa mig hur kul det skulle vara om vi fick göra det tillsammans!? Världens bästa tjejgäng ju. Bara hjälpa varandra, peppa varandra och utvecklas var och en för sig men tillsammans som ett lag. Dröm ju! Bilden till vänster är i alla fall från igår runt tre-tiden hemma hos Alice och Pierre. Rätt OK utsikt eller hur? Någon söder-ortare som känner igen området ;)?

Vid 16.30 mötte jag upp Gustav vid hans jobb för att sen åka vidare mot stan för att äntligen få testa Acid Training för första gången. Vi har bokat det passet tre-fyra gånger tidigare men alltid råkat dubbelboka eller bara krockat med något annat på något sätt. Något som var skönt var att vi ändå kom mentalt förberedda, alla vi pratat med om Acid har sagt att detta.. detta är inget pass att leka med så att säga haha. Träningsformen handlar om att mäta sin puls och i olika intervaller ligga olika högt i puls. Man ska komma upp i ish-maxpuls flera gånger under passet och SATAN vad jobbigt det var. Men riktigt roligt!
Sen kom vi hem och lagade middag (recept kommer senare idag). Vi båda var heeelt slut i kroppen efter passet så det var verkligen obeskrivligt skönt att lägga sig ner i sängen sen. Efter middagen så beslutade vi oss för att inte kolla på en dokumentär vi fastnat HELT för, det är så svårt att komma ned i varv och somna i god tid då haha. Det är en dokumentär i fyra delar som handlar om människan och varför vi blir som vi blir. Om hur barndomen, tonåren osv påverkar den vi sen kommer att bli som vuxna. Ska skriva mer om den i ett enskilt inlägg sen! Istället så la vi oss i sängen och läste varsin bok. Jag har äntligen satt igång med Lars Keplers senaste bok Lazarus och känner att det är riktigt spännande bara efter några kapitel.
Imorse innan jag åkte till Alice och Bella så sprang jag ner i källaren för att hämta upp lite adventspynt. Det sattes upp ett par tomtar och lite mysig belysning i fönstren. Vill ju vara traditionsenlig och inte pynta innan första advent men jag kommer typ inte hinna det förens på söndag när det väl är advent och då vill jag redan att det ska vara mysigt och i ordning.

Här har vi donnan jag hänger med idag. Sen ska jag inte vara hundvakt igen förens näst-nästa vecka så kommer ju sakna ihjäl mig men det är bra att få en liten paus och få lite saker gjort som är svårt att göra hemifrån Alice och Pierre. Har fått i uppgift av Alice att bur-träna Bella och det är inte det lättaste kan jag säga haha.. Hon gillar INTE att bli instängd även om buren är väldigt rymlig och luftig. Det är ju bra om hon vänjer sig vid att vara i den då hon kommer vara i den i transportsyften, om hon följer med till något café eller liknande där hon inte kan sitta i någons famn eller springa fritt. Igår körde vi tio minuter och idag femton. Det kändes i alla fall skönt att hon inte tyckte att det var riktigt lika jobbigt idag; progress!

Två random spegelselfies jag hittade i kamerarullen i brist på annat haha

Nu sitter jag i alla fall bredvid en valp som ÄNTLIGEN har somnat haha. Det är halvt storm här idag och Bella har varit lite rädd och stressad av att det låter så mycket av vinden. Som ni såg på första bilden så bord dom väldigt högt upp och det har verkligen blåst SJUKT mycket idag. Lilla lilla knyte, det är inte lätt att veta att hon inte behöver vara rädd för vinden här inne <3 Ikväll ska jag äntligen på YinYoga igen, torsdagar har verkligen blivit en höjdpunkt på veckan sen jag och Gustav hittade just detta pass på en fräsch anläggning med en fantastisk instruktör. Det är så intressant hur man kan tro något innan man faktiskt testar. Innan vi körde första gången blev jag helt stressad av att se att passet var 90 minuter långt. Alltså det började typ krypa i min kropp av tanken haha.. Men 90 minuter nästan flyger förbi när man är sådär avslappnad. Det är så härligt att också känna att man utvecklar sitt psyke, att koppla bort tankar om tid osv.

Gillar