Snapshots från flytten!

Allmänt, Inredning

Jag tänkte att den här flytten skulle gå ganska enkelt och smidigt i och med att det "bara" är att flytta in för Gustav men wow så fel jag hade. Jag har verkligen stooorrensat hela lägenheten, vinden och källaren. Såhär hård har jag aldrig varit på vad som ska bort eller inte. Både jag och Gustav har skänkt massvis med kläder och saker till statmissionen + att mina kusiner fått saker också. Känns sååå skönt att bara bli av med massor. Less is more är mottot för lägenheten numera! Vi började ju som ni vet måla om förra veckan och medan det gjorde så såg det ut såhär i vardagsrummet. Oh my..

Vi höll verkligen på från åtta på morgonen till åtta på kvällen vaaaarje dag förra veckan, shit vad trötta vi blev. Vi har i alla fall möblerat om och målat om i sovrummet och det känns sååå bra. Har redan gjort oss av med nattduksbordslamporna och ska även göra oss av med nattduksborden. Dom är alldeles för stora och inte speciellt användbara i och med att det inte finns några lådor, ser så stökigt ut på dom. Dom får vara kvar tills vi hittar några nya i alla fall!

Dagarna vi målade så var det upp till 35 (ja TRETTIOFEM) grader inne i sovrummet. Svetten bokstavligen RANN längs hela kroppen och det tog extra lång tid för färgen att torka i fukten. Vi målade om det mörkgrå till en mellanbeige. Efterbilder kommer som sagt när sovrummet är mer iordninggjort med alla nya möbler, gardiner osv! <3
Monterade isär min gamla säng och körde över den till Gustavs gamla rum och körde hit Gustavs säng istället!

Vi var även hemma en sväng hos Gustavs pappa för att hämta fler saker. Gustav skämtade om att ta med hans sovrumsgardiner hahah.. Dom sattes alltså upp någon påsk för flera år sedan och har inte tagits ner sedan dess. Nu när Gustavs pappa tar över hans rum så satte vi upp mina grå sammetsgardiner istället, blev så fint! Sen åt vi halloumisallad på deras förenings uteplats <3

Några vi även hann med att träffa förra veckan var min farmor och farfar. Det var första gången dom träffade Gustav så det var väldigt kul och trevligt. Hela förra veckan hade vi som tur var bil då mamma och company var bortresta så då passade vi på att åka förbi dom för en fika. Jag köpte med mig kardemummabullar och drömmar, dröööömmigt värre.

 

Gillar