Snapshots from Paris

Jag kunde inte låta blir att fota många av dom vackra byggnaderna vi gick förbi. Jag och Mathilda pratade om att Paris nästan känns som på låtsas, som en kuliss liksom. Det är så fint så man nästan tror att man är med i en film.

Det finns ju inte bara fina hus utan massor av fina byggnader, Eiffeltornet är verkligen så ståtligt och fint. Måste dock erkänna att jag var väldigt rädd när vi satt där. Jag har lyckats hålla mig lugn och relativt orädd när det kommer till terror men under hela resan i Paris var jag rädd. Jag var rädd när vi var på tunnelbanan eller vid andra stora folksamlingar.

Hur fint är det inte inne i varuhuset Lafayette? Något som är lite sjukt är hur många lyxiga varuhus och hur många lyxiga shoppinggator det fanns i Paris. Jag vet inte hur många gånger vi utbrast "Men what?? Här är en TILL Chanel-butik".

Lördagens middag åt vi på Miss Kô. Jag måste säga att jag var liiiite besviken på maten. Miljön och drinkarna var suverän men nja, maten hade kunnat vara bättre. Det var absolut inte äckligt men jag förväntade mig helt enkelt mer.

Hur fint?

Vår sista lunch åt vi på omtalade Ober Mamma. Vi visste att man inte kunde boka bord så när vi åkte dit var vi rätt nervösa, hade inte varit så roligt att se världens längsta kö liksom. När vi kom dit blev vi överlyckliga för det var bara ett sällskap framför oss, MEN; det var kö, bara det att folk skrivit upp sig på en lista för att sen fördriva tiden någon annanstans. Som tur var så kände inte jag och Mathilda behovet av att äta vid ett bord utan kunde sitta i baren så vi fick bord direkt. Annars var det 1,5 timmes väntetid för att få bord vilket kan vara värt att ha i åtanke <3 Maten var jättegod men usch vilken dålig service vi fick, tror vi fick vänta på vår mat i en timme.

Sista matstoppet för resan innan det bar av till flygplatsen var på något random café, vi ville bara äta crepes och det hade dom! Crepes med nutella är verkligen helt galet gott.

Jag har haft en fantastisk weekend i Paris och jag är helt säker på att jag vill hit igen! <3

Gillar