Snapshots här hemma

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Sen Gustav och jag flyttade ihop så har vi gjort lite förändringar här hemma som ni säkert redan vet. Vissa väldigt små och vissa lite större. Sen har vi projekt: vardagsrum som fortfarande inte är igångsatt men det kanske får bli efter årsskiftet. Som jag skrev igår och i förrgår så vill jag verkligen spara pengar just nu och då behöver jag inte byta ut en soffa bara för sakens skull.. :) På bilderna ovanför så har ingen förändring skett men jag ville bara visa upp de fina höstblommorna jag köpte här om dagen. Älskar verkligen den lila färgen och hur fluffiga dom är! Nu gäller det bara att komma ihåg att snitta om dom samt byta vatten.
En grej som fixades för bara någon vecka sen var att vi rensade ur en av dom inbyggda garderoberna i hallen. På golvet har det förut bara stått massvis med random skit men sen hittade jag skohyllor på Ikea som man kunde ställa smidigt ovanpå varandra. Det bästa var att dom inte tog så mycket plats, dom är väldigt nätta som ni kanske ser. Det var så skönt att få undan skor från hyllan ute i hallen så man kan ha det lite mer städat där och inte lika proppfullt. På sidan av hyllorna förvarar vi numera våra träningsväskor - perfekt ju!
Det kommer upp tydliga före och efter-bilder så fort vår fasadrenovring är avklarad - det kommer nämligen knappt in något ljus i lägenheten just nu. Men här ser ni i alla fall två bilder på sängen - gardinerna och vår nya bäddning. Överkastet är verkligen såååå nice, älskar att det är lite slappt och ger en mer avslappnad och slavrig känsla. Den grå kudden är från Ikea och dom två beiga bakom är från H&M Home.

Sammetsgardinerna - LÄNK // Överkast - LÄNK
Såhär ser alla fönster ut just nu.. Fasadrenoveringen började redan i Juli när vi var iväg på resande fot och förväntas vara helt klar om 3-4 veckor. Nu är man ganska less och trött på inplastade, smutsiga fönster, höga ljud och folk gåendes utanför fönstret. Något som känns väldigt kul och skönt är i alla fall att huset kommer bli jättefint. Tidigare var huset gråbrunt och nu blir det ljusgult, kommer vara så mycket fräschare. En annan positiv sak är att dom monterar på solceller på vårt tak, känns så modernt och bra! <3

Gillar