Snapshots just nu

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Goood förmiddag vänner! Såhär ser det ut där jag sitter just nu. Halvt kaos i vanlig ordning hehe. Jag tror dock det kan vara bra att bara inse att man kanske är lite kaosig och stökig. Liksom acceptera det. Det är dock rätt intressant för jag är väldigt ordningsam och så när det kommer till planering, resor, mathandling, mitt liv i allmänhet förutom prylar i lägenheten. Det kanske är så att jag försöker ha koll på så mycket att energin inte riktigt räcker till här hemma haha.. Det ni ser framför er är i alla fall min dator, det orangea bredvid är min hårddisk där jag sparar alla filmer/bilder så datorn inte tar onödigt med stryk. Under den ser ni min kallelse till cellprovet. Fick fan panik när jag såg att jag hade fått brev från Stockholms Cancercentrum!! Jag ba vad fan har jag lämnat in för prover som jag glömt bort?? Hahah herregud. Sen när jag öppnade det kom jag genast på, nej men gud har jag blivit så "gammal" nu att det är dags för cellprovstagning? Jajamensan. Nu kunde inte jag den tiden dom föreslog men kommer absolut göra det inom en snar framtid, hur fasen tänker man egentligen om man inte går på detta? Genom att regelbundet lämna prov minskar risken för cancer i livmoderhalsen med 90% - NITTIO PROCENT!! Helt gratis dessutom.

Idag har jag hittills bara varit hemma. Jag brukar ju oftast gå upp tillsammans med Gustav men imorse sa kroppen ifrån och jag valde att lyssna. Igår eftermiddag kände jag mig lite frusen och hade lite lite lite ont i halsen så när jag vaknade imorse och kände mig otroligt trött somnade jag om till åtta, så sjukt skönt. Som tur är så är halsontet helt borta och jag mår precis som vanligt. Efter frukosten så fotade jag ett samarbete, det tog typ två timmar även om det var en rätt enkel bild som skulle tas. Blev verkligen aldrig nöjd och trodde jag skulle få något anfall men till slut blev det bra.

Sen har jag bäddat rent, dock har jag inte hunnit byta ut kuddarna än så därför ser det lite tomt ut. Snacka om att överkast och många kuddar gör så att sängen ser myyyycket härligare ut. Sängkappan hjälper också till en hel del tycker jag. Jag fick den i födelsedagspresent, ni hittar den HÄR!

Resten av dagen lär spenderas här typ. Solen brukar komma in på balkongen vid tre ungefär men innan dess kan jag sitta ute med datorn och jobba, sen ser man ingenting haha. Ikväll ska jag ha en fotografering med min nya samarbetspartner vilket ska bli himla kul och spännande, innan det ska jag och Gustav käka middag någonstans i stan och bara njuta av det underbara vädret som Stockholm bjuder på just nu. Skulle vara kul att träna utomhus idag kanske, får se vad jag hittar på! Kram på er <3

Gillar