Snart dags för julpynt!

Allmänt, Tips, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bild som tyvärr inte är tagen nyligen haha. Eller tyvärr och tyvärr, det känns ganska bra att adventsljusstaken med mera inte är framme än då det inte ens är december. MEN det är ju December redan på lördag och jag känner verkligen mer än någonsin: vad fan hände med tiden? Jag och Gustav började ses när det var snö ute och nu är det helt plötsligt vinter IGEN? 2018 har verkligen rusat förbi i dunderfart, samtidigt som jag känner att det är det året jag levt mest i nuet någonsin. Men i och med första december och första advent som infaller dagen efter så kan det ju också börja bli lite lägligt med adventspynt och sen julpynt!
I skrivande stund så befinner jag hemma hos min syster som har gått helt loco. Hon och hennes kille har redan satt upp sin GRAN. Alltsååååå det är November. Men första julen efter man flyttat hemifrån är speciell :) Vi kommer faktiskt ha gran väldigt tidigt i år då vi ska få en gran i ett bud. Lyx!
Den här fina adventsljusstaken hittar ni HÄR. Den kommer definitivt användas i år igen <3 Här nedanför har jag samlat massor med fina inredningssaker i jultema. Tanken var att köra typ sex stycken tips men ja jag gick loss lite. Har liksom ingen julkänsla alls än men i helgen lagom till mitt adventsfika då ska jag ändå pynta lite!
Doftljus - LÄNK // Guldig ljusstake - LÄNK // Röd pläd - LÄNK
Ljusstake med guldig cirkel - LÄNK // Glöggmuggar - LÄNK // Tomtar - LÄNK<
Hängande stjärna - LÄNK // Kuddfodral - LÄNK // Girlang - LÄNK <
Kökshandduk - LÄNK // Julkrans - LÄNK // Grandekoration - LÄNK<
Böjd ljusstake - LÄNK // Bordslampa - LÄNK // Doftljus - LÄNK<
Bjällerkrans - LÄNK // Kuddfodral - LÄNK // Julgransdekoration - LÄNK

Gillar