Sommarplanerna

Allmänt, Resor

Ja hörni nu är det Maj vilket betyder att sommaren verkligen ligger runt hörnet, helt galet ju. Jag har fått en hel del frågor kring hur min sommar kommer se ut så tänkte att jag kunde sammanställa allt i ett inlägg. Kanske blir lite upprepning för många av er men men, här är min sommar 2018!

3-8 Juni: Sydafrika! Den 3e Juni bär det av mot Afrika och Sydafrika tillsammans med Maria Nila. Kan inte förstå att jag ska få göra en så cool och inspirerande resa tillsammans med dom. Har så länge velat åka till Sydafrika och har även så länge velat göra någon volontärresa. Det vi ska göra är nämligen att åka ner för att få lära oss om hur dom jobbar där nere för att skydda och hjälpa elefanterna (som också Maria Nila stödjer).

8-12 Juni: Hemma i Stockholm i fyra dagar. Under denna tid ska jag fixa naglarna, färga håret och umgås med kärleken + familjen så mycket jag kan för att sen...

12-15 Juni: San Fransisco!! Här börjar min och Mathildas resa vilket jag ser så mycket fram emot. Vi har bokat in ett besök till Alcatraz den 14e. Många av er tipsade om att boka det tidigt i förväg, sagt och gjort!

17-27 Juni: Los Angeles. Vi spenderar tio dagar i Los Angeles, fem i Santa Monica och fem i West Hollywood. Här ser jag verkligen fram emot att chilla på stranden, gå på långa promenader osv.

27-8 Juli: Hawaii. Vad finns det egentligen att säga? Vi spenderar 11 nätter på livets drömdestination. 8-11 Juli: Las Vegas baby!! Här vill vi även hinna med Grand Canyon! 11-16 Juli: Vi avslutar resan i New York. Ser såååå mycket fram emot att besöka en av mina favoritstäder igen.

16 Juli: Kommer som sagt hem men lär inte vara hemma mer än max en natt (om ens det). Min kille ska jobba runt om i landet (alltså åka runt) och jag tänker inte vänta en dag längre än vad som behövs. Befinner han sig på Gotland åker jag till Gotland, är han i Halmstad, ja då åker jag till Halmstad haha! Vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer sakna honom under tiden jag är i USA, tur att jag kommer ha svinkul tillsammans med min bästa vän!

Resten av Juli: Jag lär som sagt hänga med honom på hans jobb (haha) och bara chilla, träna och jobba.
Alice, Mathilda och Nora på vårt landställe som ligger på Åland! Bilden är tagen på Midsommarafton 2017. Början av Augusti: I början av Augusti har jag, Elsa och Anna som sagt pratat om att åka någonstans. För min del skulle det passa bäst med en weekend istället för en hel vecka i och med att jag redan kommer ha fart och flängt (säger man ens så?) räääätt så mycket. Jag tror helt ärligt talar inte att jag kommer vara hemma på halva juni och hela Juli, ganska nice för syrran som ska ha min lägenhet haha. Nej men vi har ju pratat lite om Barcelona, lite om Kroatien. Jag skulle inte tacka nej till att åka till någons landställe heller, det viktiga är att man umgås och har det myyyys <3
14 Augusti: Då ska vi på Post Malone som har konsert på Sjöhistoriska i Stockholm. Det kommer ju bli för jäkla fett alltså, ser sååå mycket fram emot det. Jag fick det i födelsedagspresent av honom, så himla fin och bra present. Jag är ju helt obsessed av hans nya album. Favoritlåtarna (svårt att välja men) är just nu Better Now, Stay och 92 Explorer!
Slutet av Augusti: Jag vet inte riktigt, jag är nu såhär i början av Maj sugen på att boka in någon resa i slutet av Augusti eller början av September men vet också att jag lär tycka att det är ganska skönt att bara chilla hemma i Stockholm efter en sommar med många resor. I slutet av augusti så lääär jag ju även börja i skolan igen. Jag har sökt lite blandade grejer, journalistprogrammet, media och kommunikationsvetenskap 2 och program i Digitala medier alla på Stockholms Universitet. Vi får se vad jag kommer in på samt vad jag känner mig sugen på att göra liksom.

Gillar