SÖNDAGEN I BILDER

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bricka - LÄNK // Tallrik - LÄNK // Rosa kopp - LÄNK
Hej på er vänner <3 I vanlig ordning har jag varit en "dålig bloggare" och inte fotat min helg i bilder men här kommer i alla fall några bilder från söndagen. Jag och Gustav vaknade av oss själva vid 7 och drog oss lite i sängen innan vi gick upp och gjorde i ordning lite frukost. Vi hade ingen inspiration gällande frukost så vi kollade tillsammans på bilder på Pinterest haha. Efter lite skrollande bestämde vi oss för att steka ägg och sparris, skära upp avokado och lite tomat. Till det åt vi skyr med färska jordgubbar och jordnötssmör. Riktigt succéfrukost!

Påslakan i linne - LÄNK // Sängkappa - LÄNK // Överkast - LÄNK
Sen bäddade jag sängen och tog en så kallad före och efterbild. Älskar sånt. ÄLSKAR när folk lägger upp "tap to clean" på instagram story. Brukar ni alltid bädda sängen? Jag försöker göra det varje dag, ser det som den enda lösningen för att få sovrummet att se någorlunda städat ut. Ingen lyx-bäddning behövs utan bara slänga ihop allt och ha överkastet så blir det ändå ok.

Jag och Gustav promenerade på förmiddagen. Det var ännu en dag här i Stockholm med väldigt fint väder, vi stannade och satte oss på en bänk längs gångvägen och bara njöt av solen. Jag kände mig gammal. Kanske för att jag fyller 24 imorgon.. Efter det gick vi i alla fall hem igen, åt lunch och efter det kom pappa över på en kaffe. När klockan var ungefär tre så åkte vi hem till min mamma för att få lite hjälp med våra cyklar som behövde fixas lite. En handbroms som hade slutat funka, en kedja som behövde olja och däck so behövde pumpas åtgärdades snabbt av Oskar. Så skönt att ha någon som är händig i familjen. Det är ju ändå en målsättning jag har, att jag och Gustav måste bli någorlunda händiga tills det att vi har egna barn.

När vi kom hem så gjorde vi ett andra försök på det här med leran. Jag gjorde lite större ljusstakar och högre ljuslyktor. Gustav gjorde ett padel-rack :) Längtar efter att måla dessa senare idag sen, det var så kul sist. Efter pysselstunden åt vi middag och innan vi somnade så tittade vi på Innocence Files som jag nämnde för några dagar sedan. SÅ bra dokumentärserie verkligen, finns på Netflix.

Det var det för den här söndagen. Tror att det tar emot lite att fota min helg i bilder just för att det inte händer så mycket just nu, det känns liksom för tråkigt för att visa upp. Nu ska jag i alla fall jobba vidare med Vilma så hörs vi snart igen <3

Gillar