Söndagskänslan

Allmänt

Hej på er! Jag vaknade för några timmar sedan men sitter fortfarande kvar i min morgonrock. Gustav sitter och tittar på UFC och jag har precis ätit upp min frukost och öppnat datorn. Idag har jag inga planer förutom i eftermiddag då vi ska hem till mamma och fira lilla julafton. HUR sjuk att det redan är tredje advent?? Känns som att jag hade massor med julstämning för typ två veckor sedan men nu.. inte så mycket om jag ska vara ärlig. Men det kanske ändras efter ikväll! Tänkte i alla fall att vi kan börja blogg-dagen med en liten lista.

Humör idag? Känner mig faktiskt rätt pigg med tanke på att jag drack och var uppe rätt sent igår. Vi firade Mathildas 23 årsdag vilket var mycket trevligt och roligt. Men mår som sagt väldigt bra vilket känns skönt. Är glad över att jag blivit tillräckligt "gammal och erfaren" för att veta hur mycket jag kan dricka/inte dricka haha.. Vad har du på dig idag? Hehe ni ser min outfit för dagen ovanför i webbcam-bilderna. Hittills har jag bara på mig morgonrock men i kväll lär jag sätta på mig något lite finare haha. Vad ser du mest fram emot i veckan? Jag ser allra mest fram emot att se Jung på Cirkus!! Jag och Vilma köpte biljetter för rätt länge sen och nu är det äntligen dags. Jag är ju en relativt ny poddlyssnare av Tom & Petter (upptäckte dom i somras) och därmed började jag också lyssna på Jung. ÄLSKAR deras musik.

Veckans beroende? Hehehe lussebullar. Nej men ärligt jag äter lussebullar VARJE dag efter att jag bakade för någon vecka sedan.

Veckans bästa? Något som är riktigt nice med den kommande veckan är att julpynta lite mer än vad vi har nu. Nu är det bara två julblommor + adventsljusstakar men vill ställa fram lite tomtar osv också.

Gillar