Sovrummet

Kanske inte så mycket att visa egentligen men såhär såg rummet ut när jag fick tillträde till lägenheten. Dom hade en ljusgrön färg jag inte direkt var något fan av om man säger så :)

Tadaaa! Rummet i sig är väl inte jätte annorlunda mer än att jag har målat om. Är verkligen så sjukt nöjd med väggfärgen, färgkoden är NCS 2500 om ni är sugna på likadant hemma hos er. Och som ni ser så saknas det sängbord, sen är tanken att gardinerna ska bytas då jag inte tycker att det är så snyggt med ringarna högst upp. Jag antar att allt typ kommer vara ett pågående projekt då man ändrar sig osv.. En annan sak jag vill fixa är några prydnadskuddar och ett överkast! Här kommer i alla fall en liten genomgång av sovrummet.

Denna fantastiska lampa är från Bauhaus. Så himla fin verkligen! Uppe till vänster ser ni även hur jag förvarar några av mina klackskor.. Det gäller att utnyttja varje liten yta!

Byrå "Nordli" från Ikea. Här i får man plats med tshirts, underkläder och träningskläder typ!

Lampa från Bloomingville!

I och med att badrummet är väldigt litet så finns ingen plats där till smutstvätt så jag har satt dessa korgar bredvid byrån, en för ljus och en för mörk tvätt. Köpta på H&M Home! :)

Gröna, skrynkliga gardiner är från Ikea. Gillar verkligen färgen men är som sagt inget fan av ringarna..

Kaktusar från Ikea och marmorbrickan vet jag tyvärr inte vart den är ifrån..

Sovrummet är rätt tight, men jag kände att jag hellre har det tight i sovrummet än någon annanstans, här sover man ju typ ändå bara. Eller inte bara, jag sminkar mig här också som ni kan se. Bordet är ett litet skrivbord med låda från Ikea vilket är supersmart!

Har som sagt satsat på förvaring så köpte en sängstomme med inbyggda lådor under. Här ser ni min låda med stickade tröjor.

Avlånga kuddar från Hemtex och linnelakan från H&M Home.

Tavlor från Desenio.se

Och här ser ni även den inbyggda garderoben som liksom är bakom den andra garderoben. Hade ju tänkt ha spegeldörrar på den till höger men det fick tyvärr inte plats och garderoben är för liten för att ha skjutdörrar. Men det blev bra ändå tycker jag! :)

Gillar