Sparat på Instagram

Allmänt
Brukar ni också spara inlägg på instagram när ni ser något ni vill testa att laga, vill köpa eller helt enkelt bara för att komma ihåg? Jag älskar verkligen den funktionen och använder den rätt flitigt. Speciellt när det kommer till träningsinspo så älskar jag "spara", så skönt att bara kunna gå in på sparat --> sen in i mappen jag döpt till träning. Här nedanför ser ni i alla fall några inlägg jag sparat under senaste tiden.
Nej men alltså ääälskar dessa naglar. Jag är ju egentligen en "less is more" person men tycker dessa är så himla fina. Nu har jag slutat göra naglarna på salong men hade jag gjort gel idag hade jag defenitivt bett om något liknande. Tycker förövrigt att ringarna hon har på sig är väldigt fina. Till höger ser ni en pasta-bild som jag var tvungen att spara. Jag fastnade inte bara för själva pastan utan för pommesen i bakgrunden. JÄKLAR vad goda dom ser ut, riktigt tunna och krispiga. Smått synd att denna restaurang alltså ligger i Paris..


Faaaan vad jag älskar Weekday. Nej men KAN inte gå in där utan att vilja köpa något så brukar försöka hålla mig borta. Tyckte bara den här kombon av svart, långärmad tröja, vita jeans och axelväskan med kedjan var så clean och snygg. Gillade verkligen väskan, kanske ska ta mig en kik ändå.. :) Till höger ser ni uuuurvackra Lilly som modellade för Djerf Avenue. Tyckte hennes hår var så himla fint på den här bilden, vill ju gärna bli ljusare men vågar typ inte bleka mitt hår så mycket. First things first är att låta mitt hår som gått av växa ut i lugn och ro.
Jag ska ha en idol-kväll här hemma idag tillsammans med Isabelle och Vilma och jag funderar lite på vad vi ska äta. Kikade in Ellinors instagram och hittade denna bild. FAN vad gott det såg ut med marmeladen, ostarna och vindruvorna. Kanske blir något sånt till fördrinken ikväll. RING POLISEN!! Johanna Nordström ska ha en show och jag var inte ensam om att försöka boka biljetter. Den stjärnan sålde ut Stockholm x 3 och på det tredje biljettsläppet lyckades jag boka biljetter till mig, Gustav och Vilma. Ser verkligen fram emot det!
Jag velar ju lite fram och tillbaka angående gran i år. Det är ju verkligen det ultimata måstet för att få riktig julstämning men det är ju liiiite jobbigt måste jag ändå erkänna. Förra året fick vi typ 20 spindlar med vår gran också, mindre mysigt. Har en plastgran i källaren men vettefan.. Den var så fjuttig :( Tyckte dessa bilder från H&M Home skrek jul-goals.
När jag såg den här bilden på Hanna (till vänster) så kände jag bara OKEJ jag måste ha en vit topp med djup rygg. Fan vad fint det var med de höga byxorna till! Sen fastnade jag även för Matilda Djerfs outfit helt i beige, så fräscht.

Gillar