Sparat på min Instagram

Allmänt

Vissa inlägg jag gör här på bloggen vet jag inte riktigt om ni uppskattar, så ibland utgår jag bara ifrån vad jag själv gillar att se i andra bloggar och hoppas att ni håller med mig haha. Jag älskar i alla fall att se vad folk pinnar på Pinterest, kollar på på Hemnet, sparar på Instagram osv. Här nedanför hittar ni tio bilder som jag sparat på Instagram.

@emiliaferm & @badest.outfits Alltså från att ha hatat oliver starkt har jag gått och blivit besatt. Det är verkligen så sjukt att det stämmer det här med att man lär sig gilla saker när man blir äldre haha. Tyckte i alla fall att dom här olivera såg så otroligt goda ut så var tvungen att spara bilden för att komma ihåg vart dom var ätna någonstans. Bilden till höger tyckte jag bara var så fräsch, även om jag personligen tycker att den hade varit ännu finare med lite kortare naglar.. Tyckte i alla fall att det var väldigt snyggt att matcha naglarna med tröjan sådär.

@tomljungqvist / @outfitbook_ Alltså ni vet sånna där klipp/bilder man verkligen blir genuint glad av att se? Dessa två är perfekta exempel på det. Om ni inte redan har sett videon på Toms instagram så skrattar alltså hans lilla dotter i sömnen och det är helt fantastiskt gulligt haha. Lilla valpen till höger gör mig nästan gråtfärdig för att den är så gullig :(

@thecrossfitbox / @jacobpapinniemi Som jag har nämnt flera gånger tidigare så älskar jag kontot till vänster för inspiration till träningspass. Tyckte detta såg riktigt jobbigt och kul ut! Jag är så obeskrivligt taggad på att träna nu, tror att jag är 100% fit for fight på fredag. Till höger ser ni en bild sparad på Jacob, men egentligen är det kameran jag är intresserad av haha. Han tipsade mig om den här kameran så jag sparade ner bilden för att komma ihåg exakt vad den heter.

@victoriatornegren / @rolex Tyckte Victorias bild var så jävla clean och snygg! Men gud nu får jag dåligt samvete över att jag har glömt att likea. Har märkt att jag ofta glömmer det när jag sparar bilder. Vill ju faktiskt klicka gilla på konton jag följer, ska bli bättre på det hehe. Till höger ser ni en klocka jag tycker är vääääldigt fin, dock inte i den storleken som jag skulle vilja ha den. Jag drömmer ju lite smått om att köpa en klocka men det är liksom såååå många saker som står högre upp i prio-listan för mig. Typ köpa ett HUS, en bil, resa osv osv.

@carolinemarburger / @victoriaquitzau Alltså jag är ändå smått ledsen över att jag (förmodligen) aldrig kommer kunna få sådär långt, friskt och fint hår. Mitt hår orkar liksom inte bli längre än 5-10 cm nedanför axlarna. Bilden till höger gjorde mig sugen på en ring från Cartier och en ny manikyr. :)

Gillar