Sparat på min instagram

Allmänt

Ni vet ju att jag tidigare gjort blogginlägg som heter "printscreenat i telefonen" och "favoriter online", nu på senaste tiden har jag sparat en hel del inlägg på instagram så tänkte att jag kunde visa er vad jag sparat och varför. Gillar verkligen spara-funktionen, att hitta gamla bilder man bara gillat blir rätt svårt om man gilla saker ofta liksom.

barbarakristoffersen // nownsthlm Jag har frisörtid nästa vecka för klipp/sling/färg och jag är faktiskt ganska sugen på att klippa av håret en bra bit samt göra det ganska mycket ljusare. Efter min och Mathildas resa i USA vet jag inte riktigt vad som hände med mitt hår men det mådde INTE bra efter dom fem veckorna. Vet att många sagt att det kan ha att göra med att mitt hår inte gillade deras kranvatten osv. Dessa två bilder har jag i alla fall sparat som lite hår-inspo. Var ju betydligt ljusare i håret för cirka två år sedan än nu och är rätt sugen på att gå tillbaka dit, men vi får se vad frisören säger om vad mitt hår kommer orka!

sannajornvik // emiliaferm Men alltså jag älskar att conversetrenden är tillbaka haha. Så jävla snyggt ju! Sannas outfit vill jag bara kopiera rakt av. Sen tyckte jag koftan Emilia bar var riktigt söt, det är så fint med de små knapparna tycker jag.

 

thecrossfitbox

Detta är ett av mina favoritkonton när det kommer till träning, eller ja snarare träningsupplägg. Varje dag postas ett nytt pass och här ovanför ser ni två pass som jag sparat och skulle vilja testa. Idag ska jag träna på Barebells gym och det är inte jättestort så får se vad jag hittar på idag!

mariakragmann // karla_aladji Jag har ju börjat göra naglarna på salong igen så nu håller jag lite utkik på instagram inför kommande besök. Det är ju så sjukt fräscht med en enkel rosa-beige till en solkysst hand. Nu är jag redan vinterblek så det kommer det nog inte bli hehe.

siribarje // barebells Jag är ju ett riktigt potatis-fan och råraka är något utav det godaste jag vet. Kombon med creme fraiche, rödlök, dill och rom mååååste jag testa att göra hemma snarast. Jag har fått lite frågor om fiskrom i och med att jag är lakto ovo-vegetarian. Jag äter fiskrom och jag äter ägg, because I want to, inte mer än så. Till höger ser ni inläggets sista bild och herregud vad jag blev sugen på att göra en seg chokladkaka med hasselnötter och lite fudge eller liknande. Gott ser det ut att vara i alla fall!

Gillar