STÖD MIN INSAMLING!

Allmänt

Den 21a April fyller jag 22 år och jag har fått frågan av många; vad önskar du dig? Om jag ska vara ärlig så önskar jag mig något stort, någonting som nästan känns omöjligt. Jag önskar mig en bättre värld, på riktigt. Jag tänker på alla flickor och kvinnor runt om i världen som på grund av livets lotteri saknar förutsättningarna många av oss har här i Sverige. Jag behöver inga kläder, smycken eller liknande i födelsedagspresent. Den bästa födelsedagspresenten jag kan tänka mig få är att få hjälp med att hjälpa Plan att motarbeta exempelvis könsstympning, barnäktenskap och liknande.

På min 22a födelsedag den 21a April hoppas jag innerligt att vi kan ha nått 22 000 kr tillsammans. Hjälp mig att hjälpa andra! Självklart skulle jag uppskatta att ni skänkte så mycket ni bara orkade men om ni inte känner att ni kan swisha 200, swisha (eller smsa) 100, eller 50, eller 20!!! Många bäckar små. Det skulle kännas SÅ mäktigt om vi kunde göra det här tillsammans alltså.

---> INSAMLINGEN HITTAR NI HÄR! <---

Om ni vill smsa: Skriv "GE *VALFRITTBELOPP* FÖDELSEDAG" till 72672. Alltså, om ni vill skänka 100 kr: "GE 100 FÖDELSEDAG" till 72672

Info om swish, kortbetalning osv hittar ni på länken ovanför. Nu kör vi!

Gillar