Strandhäng

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Solglasögon - LÄNK Två riktigt snygga personer!!! Nej men alltså när solen står så högt så sitter solglasögonen nästan bättre såhär haha.. Och ja, jag har två toffsar på bilden. Gustav fick önska frisyr haha. Igår efter Gustav jobbat klart så tog vi vårt pick och pack till stranden för lite eftermiddagshäng där. Det blåste lite men det var ändå riktigt skönt, det är ju rätt bekvämt att inte bli supersvettig varje gång man vistas utomhus! Här i Tylösand är det cirka 24 grader och sol, lite skönare än 31 på Gotland, galet!

Tylösand är verkligen så himla fint. Har varit här några gånger tidigare då vi har familjevänner här. Jag och Mathilda var ju här förra året men då var vädret kaaatastrofalt. Vi snackar liksom långbyxor, tjocktröja och jacka när man skulle vara utomhus haha!

Jag hade på mig en av mina nya bikinis jag köpte i USA, den är från Forever21 om någon skulle vara intresserad av att leta upp den på nätet :)

Jag leeeever för dom här sommarkvällarna alltså. Nyp mig aldrig utifall detta skulle vara en dröm.

Hallå hur fina är inte Gustavs badbyxor? Dom är brandade med Barebells som han jobbar med men ni hittar orginalet från Björn Borg HÄR som just nu är nedsatta med 50%!! Perfekt att köpa till pojkvännen, brorsan eller liknande. Finns i blått också.

Någonting som var lite SJUKT var att jag hittade stora glasbitar i sanden precis där jag hade mina fötter. Mitt skratt på bilden passar inte in så bra med texten nu haha.. Gustav står nämligen och säger "charity work" med tillgjord röst haha.. Nej men alltså jag sitter och gräver lite med tårna och så känner jag något vasst och upptäcker då en stor glasbit. Fortsätter då försiktigt leta på samma ställe och får upp massvis med stora glasbitar. Hur FAN tänker man om man lämnar sånt på en strand? Folk är verkligen dumma i hövve :) PS: jag slängde självklart dom
Wooooow. När vi kom vid fyratiden så var stranden proppfull men när vi lämnade vid sju så var det nästan tomt. Gud vad härligt det ska bli att spendera en hel vecka här. Bara läsa bok, lyssna på sommarprat och andas in svenska sommaren <3

Påtal om vegetariskt protein i förra inlägget så åt vi middag på ett ställe här vid stranden i Tylösand som hade soyaprotein att välja till ALLA rätter. Det är sååå enkelt att göra det så bra, blev så glad!! Känner inte att det är ett jättekonstigt krav att ställa att jag inte vill äta döda djur? Eller? Vi beställde i alla fall tacos och någon bowl av något slag som var riktigt riktigt goda, vi kommer definitivt äta där igen under vistelsen här :)

Gillar