STUDENTPRESENT TILL HONOM

Innehåller affiliate-länkar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag fick en kommentar som önskade att jag skulle tipsa om studentpresenter till killar! Jag är nog inte den enda som tycker att det är lite enklare att köpa presenter till tjejer men sååååå svårt är det ju faktiskt inte. Finns massor med fina grejer ju. Något som dock kan vara lite svårt är just detta med studentpresent, det känns som att det ligger lite mera "press" över studentpresenterna. Som alltid tror jag att det bästa är att fråga vad någon önskar sig så man inte köper något onödigt eller något som av någon anledning inte kommer komma till användning. Här nedanför har ni lite tips!

Beige tröja LÄNK // Grå tröja LÄNK // Blå tröja LÄNK

Ska studenten i fråga inte flytta hemifrån inom ett par år? Då kanske det är bättre att ge bort ett fint klädesplagg. ÄLSKAR verkligen den beiga tröjan, så himla fin ju.

Mörkblå badshorts LÄNK // Ljusblå badshorts LÄNK // Badshorts med ananaser LÄNK

Eller ett par badshorts? Corona eller inte, sommaren är runt hörnet och bada kommer nog många göra.

1 LÄNK // 2 LÄNK // 3 LÄNK
Chimi har så fina solglasögon tycker jag, det är något som är perfekt att ge i present också tycker jag. En sån där grej som kan kännas lite seg att lägga pengar på som man ändå verkligen vill ha!

Vans LÄNK // Stan Smith LÄNK// Tofflor LÄNK
Snygga sneakers och tofflor!

Svart klocka LÄNK // Brun klocka LÄNK // Svart klocka LÄNK

Eller en fin klocka?

Gryta LÄNK // Vinglas LÄNK // Kaffekokare LÄNK
Om man får vara såhär jobbigt vuxen: det bästa tycker jag ändå är att ge bort något man kommer ha användning för i det kommande vuxenlivet. Saker jag uppskattar i min vardag nu: en bra gryta, fina vinglas och en kaffekokare!

Gillar