STUDIEBESÖK HOS MARIA NILA

Allmänt, Skönhet
Igår fick jag göra en så himla cool grej. Jag fick följa med Thomas och Alex från Maria Nila ner till Helsingborg för att hälsa på Maria Nila-fabriken. Det här vet ni ju säkert redan vid det här laget men alla Maria Nilas produkter produceras i Sverige, det tycker jag känns SÅ bra. Ännu bättre känns det nu när jag fått se hur allt faktiskt går till och funkar. Vi kom till fabriken vid strax efter nio och Helsingborg bjöd på ett strålande väder. Det första jag slogs av var hur fina lokaler det var, dom är helt nya och dom flyttade in under sommaren.

När man kom in så möttes man först av en liten lobby kan man kalla det, sen fanns även en salong där dom håller utbildningar, testar produkter osv. Tycker det var så fint! Älskar de rosa sammetsgardinerna.

Tidigare har jag enbart testat färgerna Sand och Silver från color refresh, nu har jag bestämt mig för att vara lite modigare och testa någon mer stark färg. Det lutar lite åt peach, alltså den ljusoranges. Tror det skulle kunna bli fint!

Jag fick en rundtur omkring i hela bygget och här ovanför sera ni delar av lagret. Även om jag vet att det går väldigt bra för Maria Nila hade jag inte väntat mig ett såhär enormt, fullproppat lager. Produkterna tog liksom aldrig slut, det kändes nästan galet.

Här ser ni deras ”flaggsnöre”, där hänger en flagga för varje land dom lanserat i. Snöret fortsätter och det finns fler flaggor än dom ni ser i bild :)

en fick jag även kika på hur själva produktionen och paketeringen går till. Det görs i sååå stora behållare haha. Ingredienserna hälls liksom i i de gigantiska hinkarna ni ser på bilderna ovanför. Crazy.

Det var verkligen imponerande att se hur alla visste exakt vad de skulle göra för att vara så effektiva som möjligt :)

Sen var det lunchpaus och jag fick även se lite av Helsingborg. Jag tror att jag bara har varit här en gång tidigare och det var när jag var väldigt ung, alltså ett barn. Nu hann jag knappt se någonting men det lilla jag såg gillade jag verkligen. Kan tänka mig att det är riktigt drömmitt här på sommaren.

Efter lunchen fick jag hoppa in i labbet och se hur dom jobbar när dom jobbar med produktutveckling, testar produkter osv. Och vill ni veta det allra roligaste? Jag fick blanda ett schampo, balsam och hair lotion HELT från grunden. Alltså från att bara ha en bägare med vatten till att ha ett schampo utvecklat för och av mig. Dock med väldigt mycket hjälp från labbassistenten men ändå haha!

Här ser ni mig hälla i parfym i min egengjorda hair lotion. Jag frågade om jag inte kunde få göra en stylingprodukt som gör att håret känns lite fylligare efter löning. Denna ska jag alltså testa att ha i håret innan jag fönar. Ska bli spännande att se resultat!

Det känns väldigt fett att ha HELT egna produkter som jag varit med själv och blandat. Hade verkligen en så himla rolig dag igår tillsammans med gänget på Maria Nila och jag blev åter påmind om hur glad jag är över att jobba tillsammans med ett så grymt bolag och varumärke. Jag vloggade även under dagsutflykten så ni kommer få se lite mer från mitt studiebesök i början av nästa vecka förhoppningsvis. Kram på er! <3

Gillar