Summersmash 2019

INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS Alla bilder är tagna av Jacob Papinniemi

Heeej fina underbara ni. Under helgen har jag haft så jäkla kul. Tror inte jag har använt min mobil och dator såhär lite på flera månader, slagit något sorts rekord i lite skärmtid för min egen del och det känns SÅ bra. I fredags bar det av mot Tylösand. Jag hade med mig Hans, Sara, Fanny och Lisa i min bil och efter cirka fem-sex timmar var vi äntligen framme i Halmstad och Tylösand. Det var TRETTIOTVÅ grader i fredags så vi spenderade några timmar på stranden innan vi åkte till hotellet inne i stan. Första dagen chillade vi bara och lärde känna varandra då det var en del nya ansikten. För er som missat det så åkte jag alltså till Tylösand för att representera Team Barebells i beach volley-turneringen Summersmash.

Här ovanför ser ni vårt fantastiska lag som bestod av John, Thobias, Gustav, Caroline, Sara, Lisa, mig själv och Sara. Dream team kan jag lova er. Nej men jag var verkligen så himla tacksam över att vårt lag hade en sån härlig laganda och positiv inställning under turneringen. Förra året var jag ju här men då var jag inte med i turneringen, sååå glad över att jag blev inbjuden detta år för satan i gatan var kul det var.

Vem fan hade kunnat ana att det skulle vara så roligt med beach volley? Jag tror dock att jag börjar inse att jag tycker att de allra flesta sporter är väldigt roliga. Jag älskar att röra på mig, tävla, kämpa och gärna göra allt det i ett lag. Under denna vecka är det SM men vi var med i en turnering för nybörjare som pågick under en heldag. Det påminde mig om hur kul det är att kunna tävla även om man inte är speciellt bra på något. Jag skulle tycka att det var väldigt roligt att tävla i Crossfit men det är liksom sååååå mycket jag behöver bli så mycket bättre/starkare inom för att det skulle kunna vara möjligt. I denna turnering kunde verkligen alla vara med och det var så kul!

Dessa dagar har gjort mig gott. Jag har åter igen blivit påmind om hur viktigt och nyttigt det är för mig att våga gå utanför min comfort zone. När jag blev tillfrågad om att vara med i laget ska jag vara ärlig med att jag tvekade en del. Kan jag verkligen spela volleyboll? Kommer jag göra laget besvikna? Kommer resten av laget tycka om mig? Kommer det kännas bra att spela i bikini? Sistnämnda var ju självklart inget måste men det var ju rätt varmt haha. När jag ställs inför nya saker och utmaningar så är det lätt för mig att börja tänka i dessa banor, i alla fall till en början. Jag jobbar varje dag på att försöka peppa mig själv istället för att ifrågasätta mig själv, trycka ner mig själv. Och därför är jag så glad över att jag gjorde allt detta, vågade tro på mig själv och bara släppte alla negativa tankar för wow så roligt jag har haft det.

Kan vi ta en liten tyst stund för två saker. 1. Hur snygg min kille är och 2. hur snygga våra Barebells-kläder är?? Fått flera frågor om vart man kan köpa dom både brandade och icke-brandade och "tyvärr" så är det Barebells egendesignade kläder som inte går att köpa någonstans. Man får bara tag på dom om man jobbar på Barebells eller om man är en ambassadör.

Vi har verkligen haft en enorm tur med vädret. Under volleyturneringen så var det 27 grader och sol förutom två skurar som var över väldigt snabbt. Idag onsdag är det ruggigt men när vi spelade var det som sagt riktigt bra. Så härligt att slippa frysa osv haha.. Måste även passa på att tacka alla er som kommit fram till mig här i Tylösand. Ni stör aldrig mig utan jag blir bara sjukt glad och tacksam för era fina ord. Ni är BÄST och så jäkla fina individer.

Här har vi en lite mer ärlig lagbild haha.. Jag skrattar verkligen högt åt John och spaden han håller i högsta hugg hahaha.. Och att alla förutom jag och Thobias åtminstone ser glada ut, vi ser mest aggressiva ut hehe.. Men hörni här har vi i alla fall det första inlägget om vad jag gjort sedan jag skrev sist. Nu ska jag påbörja skrivandet av nästa. Kram! <3

Gillar