Svar på frågestund

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bild från förra midsommar när jag och Gustav styrde firande <3

Planer för midsommar?
Svar: Än så länge har jag bara planerat att jag ska vara hos min kompis Sofia, sen exakt vad vi ska göra, hur många vi blir osv vet jag faktiskt inte. Hon är hemma i Stockholm nu under sommaren så det är kul att få till så många tillfällen att ses som möjligt! Senare på kvällen kanske jag ansluter till ett annat firande där Gustav kommer vara men vi får se helt enketl!

Vart fanken hittar man bra trosor?
Svar: Jag älskar DESSA från H&M. Gillar att det inte är någon söm framtill liksom, att dom är så tunna och mjuka. Vet inte hur många sånna jag har haha.

Tre saker du tar med dig till en öde ö?
Svar: Okej jag tänker utanför måste ha-boxen nu. Att jag alltså skippar tråkiga saker som vatten, tändstål osv. Anteckningsbok, hängmatta, solglasögon. Klarar mig inte utan solglasögon hahah. Eller kanske byter solglasögon mot nässpray... :)

Vad pratade du och Gustav om på era första dejter?
Svar: Vi pratade verkligen om aaaallltttt möjligt. I och med att vi kände varandra sedan innan (vi gick på samma högstadie) så var det väldigt naturligt att prata om saker vi har och upplevt gemensamt. Kommer ihåg att vi pratade mycket om framtidsdrömmar osv. Redan andra gången vi hängde så pratade vi båda om hur man ville att ens familjeliv skulle se ut osv, då visste vi kanske inte riktigt att vi skulle bli varandras familj än haha!

Tips på produkter för bikini-linjen?
Svar: En RIKTIGT bra och ny rakhyvel. Jag älskar ju Estrids. På sommaren är jag ännu mer noga med att byta blad ofta. Någon form av pre-shave produkt i form av olja eller raklödder. Jag tycker DETTA kit från Deodoc är sjukt bra. Sen är ett tips att raka sig ett tag innan man ska ut och bada/sola och vara i bikini. Om jag rakar mig samma morgon som jag ska ut och bada så blir det lättare irriterat än om jag rakar mig kvällen innan <3

Hur gör du med brun utan sol när du tränar så mycket? Hur ofta fyller du på osv?
Svar: Just nu har jag inte använt brun utan sol på någon månad men alla andra månader gör jag ju det hehe. Jag tar brun utan sol varannan dag direkt efter duschen. Då tar jag bara i ansiktet och sen så sköljer jag av ansiktet efter x antal timmar när jag tycker att det känns lagom! På senaste tiden har jag använt den HÄR brun utan solen, och då har jag den i ansiktet och ner på halsen.

Hur går det med yogan?
Svar: Det är inte så mycket yoga just nu ska jag erkänna! Och det känns faktiskt helt okej. Det känns liksom som att yogan hjälpte mig hitta ett inre lugn som jag fortfarande har kvar, även om jag inte yogar lika mycket längre. Jag kör rätt mycket rörlighet i och med crossfiten så känner inte att jag "behöver" yogan på samma sätt som förut. Men allt går ju i perioder så kommer säkert komma tillbaka till yogan i höst eller något.

Luktar inte dina träningstights illa om du inte tvättar dom efter varje pass?
Svar: Hahah älskar att ni är så många som frågat om mina träningskläder efter att jag berättade i podden att jag inte tvättar dom efter varje pass. Jag har två knep och det är 1. Hänga upp (eller ut på balkongen) kläderna direkt så dom inte fortsätter vara blöta eller fuktiga. 2. Använda sån HÄR spray som är som spray-sköljmedel/textildoft. Om dom luktar äckligt så slänger jag dom i tvätten. Men då är jag också noga med att dom får torka innan jag slänger dom i tvättkorgen.

Vad brukar du äta till frukost?
Svar: Det blir i 7/10 fall gröt men det kan också vara äggmacka, kvarg eller smoothiebowl!

Vilken är den roligaste träningsövningen just nu?
Svar: Clean & Jerk skulle jag nog säga! Kanske för att det är den övningen jag märker störst utveckling på just nu. Gillar liksom själva rörelsen och flowet. Känner att jag har tillräckligt bra teknik nu för att kunna pusha styrkan. Snatch är fortfarande så pass svårt att det inte riktigt blir kul haha..

Hur lär man sig älska sin kropp?
Svar: Det gör man nog inte. Måste man verkligen älska sin kropp? Jag försöker typ att inte tänka så mycket på min kropp över huvud taget, bara på hur den mår liksom. Känns som ett övermäktigt mål att lära sig ÄLSKA sin kropp med alla ideal som florerar. Tror det är mycket enklare, skönare och rimligare med att försöka nå någon sorts acceptans med att "det här är jag och så är det med det" utan att behöva älska kroppen liksom. Det viktigaste är väl att man inte ogillar den osv <3

Hur ser din träning ut just nu?
Svar: Jag skulle säga att min träning blivit normal igen senaste två veckorna. I och med corona så har jag inte riktigt tränat som jag brukar. Följer ju Original Athletes crossfit-programmering relativt ordentligt. Tränar fyra-fem gånger i veckan just nu och fokuserar mer på styrka än flås just nu.

Kan inte du dela med dig av resultaten från din "max-vecka"?
Svar: Absolut! Är ju inte klar än men kan dela med mig av det senare i veckan <3

Hur lär man sig toes to bar?
Svar: Hahah I don't know... Nej men jag kan göra några stycken på rad men absolut inte många. Man kan öva på:
- Arch hold
- Hollow hold
- Kipping i rigg
- Greppstyrka (!!!)
- En bens-toes to bar
- Halva toes to bar (benen upp halvvägs)

Armhävningar / Situps (pga mycket enklare hehe)
Pizza / Hamburgare
Bloggen / Podden
Mjukglass / Kulglass


Nämn några favorit-sommarlåtar!
Svar: Jag brukar lyssna mycket på svensk musik under sommaren. Bland annat på den här listan!

Har du någonsin funderat på att bli psykolog?
Svar: Nej det har jag nog inte gjort.. Ur ett ego-perspektiv tror jag att det hade varit svårt för mig att lämna jobbet på jobbet. Involverar mig väldigt lätt för mycket i andras problem, känslor och tankar så tror typ det hade varit svårt för mig.

Har du någon gång berättat om varför det tog slut mellan dig och ditt ex?
Svar: Ja det har jag väl gjort? Känns som att folk aldrig slutar från och jag har ändå sagt i podden att vi gjorde slut på ett väldigt odramatiskt sätt av samma anledning som många gör slut. Det funkade bara inte längre, vi växte ifrån varandra. Finns liksom ingen "story" att dela med sig av <3

Vad är dina favoritsaker att göra på sommaren?
Svar: Bada, sola, grilla, äta glass, kvällsbada, hänga på uteservering på söder, promenera hem från klubben när solen går upp.

Hur ser du på resor utomlands i sommar?
Svar: Jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket.. Min tanke är väl att när UD inte längre avråder från resor utomlands och landet man vill åka till tillåter en att åka dit så är det okej. Så länge man såklart fortsätter använda sunt förnuft med avstånd, tvätta händerna, isolera sig om man känner symtom osv.

Hur ser du på att festa samtidigt som man satsar på en idrott?
Svar: Om man som jag älskar att träna men inte planerar att "satsa" tävlingsmässigt så tycker inte jag det är något man behöver reflektera över speciellt mycket. Tror många lever som elit-idrottare gällande sömn, mat och fest trots att man inte är det vilket kan bli rätt jobbigt och tråkigt. Såklart, det är bra att ta hand sig men jag tror också man kan må dåligt psykiskt över att ta allt på så stort allvar. Är man dock en person som på riktigt vill satsa, tävla och bli bäst så skulle jag personligen inte festa.


Hur hanterar du svartsjuka?
Svar: Hmm.. Jag skulle inte säga att jag varit speciellt svartsjuk någonsin i mitt liv men absolut har det funnit specifika situationer och fall då jag känt mig svartsjuk. Först brukar jag försöka tänka på en sak som jag fick höra för typ ett halvår sedan (som går att applicera på alla situationer som inkluderar negativa tankar) och det är; "du blir bara så galen som du själv tillåter dig att vara". Alltså, jag är i kontroll över mig själv. JAG tillåter inte mig själv att hålla på med destruktiva, svartsjuka tankar. Nope. STOP. Bara att liksom tänka det för mig själv har hjälpt mig något enormt i flera situationer som inte har handlat om svartsjuka. Men om jag ska vara lite mer konkret så har jag ett tips när det kommer till svartsjuka i relationer och det är helt enkelt att prata om det. Våga vara öppen med hur du känner och varför så löser sig det mesta på stört om någon inte givit dig en anledning till att vara svartsjuk. Svartsjukan/problemet ligger ju tyvärr oftast hos den personen som bär på känslan och inte den andra partnern.

Har du gjort abort någon gång? Hur kändes det?
Svar: Nej det har jag aldrig behövt gör vilket känns skönt. Det är ju omöjligt att spekulera i hur det skulle kännas psykiskt men jag tror och hoppas att jag inte skulle tycka att det var allt för jobbigt..

LÄPPTSIFT - LÄNK // LÄPPENNA - LÄNK

Vad brukar du ha på läpparna? Kan inte du visa dina favoritprodukter?
Svar: Här ovanför hittar ni några av dom få produkter jag använder när jag har något på läpparna! Dom är nedsatta med 25% just nu vilket mac typ aldrig är så kan verkligen tipsa er om att göra ett kap!


Gillar