Svar på frågestunden - Del 3

Allmänt, Frågor & Svar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Om ni inte läst de tidigare delarna av frågestunden så hittar ni: Del 1 - HÄR // Del 2 - HÄR

Du ser alltid så brun och fräsch ut. Vad använder du för brun utan sol och hur ofta brukar du lägga på nytt. (hoppas jag inte är ute och cyklar, du kanske bara har ett fantastiskt pigment..? ;)) Svar: Tackar! Jag har ett ganska bra pigment men inte så bra pigment att jag är brun året runt av mig själv haha. Jag tar brun utan sol kanske två gånger i veckan och då använder jag mig alltid av DENNA för 119 kr, helt sinnessjukt billigt om man jämför med många andra brun utan sol:ar. Jag skrubbar mig i duschen riktigt hårt och ordentligt med en SÅNHÄR handske och DENNA skrubb innan jag tar ny brun utan sol för att det ska bli så jämnt som möjligt. Sen är jag också noggrann med att smörja in mig med vanlig bodylotion varje dag så huden håller sig återfuktad, när man blir torr blir man lätt fläckig av BUS:en!

Din favorit restaurang och varför? Svar: Det här känns så svårt nu i och med att jag sen tre månader tillbaka inte äter kött. Mina favoritrestauranger är liksom mina favoriter utifrån en icke-vegetarisk kost. Jag har liksom inte reflekterat så mycket kring vad jag skulle tycka om dessa ställen när jag inte beställer kött. Men jag gillar Spago, L'Avventura, Supper, East, Taverna Brillo, Un Poco, Nybrogatan 38, Faros.. För mig är det viktiga på en restaurang miljön, servicen och kvalitén på maten. Så länge dessa punkter är "bra" så är inte priset det viktiga för mig. Jag lägger gärna pengar på mat men HATAR att lägga pengar på dålig mat.

Hur funkar det för dig att bo själv? Svar: Det funkar väldigt bra! Nu har jag inte varit så mycket ensam på sista tiden men att bo själv funkar väldigt bra. Jag älskar att känna mig självständig och känner mig stark ensam vilket är en skön känsla. Det enda tråkiga är att laga middag själv skulle jag säga, det blir liksom inte en rolig händelse vilket det verkligen blir när man är två eller flera.

Hej Anders. Kan inte du berätta lite om din träningsrutin. Hur ofta tränar du? Vad tränar du? Favorit träningspass? Svar: Hahaha "i orten finns ingen Anders" var det första jag tänkte på nu. Nej men absolut! Jag skulle inte säga att jag har någon speciell rutin men jag kör väldigt mycket högintensivt blandat med styrka i form av mycket basövningar så som marklyft, knäböj osv. Jag tränar i snitt 3-6 gånger i veckan, det varierar rätt mycket beroende på hur mycket jag har att göra, hur sugen jag är osv. Favoritpasset ser ungefär ut såhär: värma upp med trappmaskin i 15-20 minuter för att sen köra tabata-intervaller. Rep, box jumps, burpees osv är roligt att köra!

Vilken är din favorit muskelgrupp att träna? Svar: Ben utan tvekan! Mycket beroende på att det är en muskelgrupp jag känner mig stark i.

Hur mycket tar du i knäböj och benpress? Har du någon speciell målvikt att klara? Svar: Jag kör aldrig benpress så har ingen aning om det men jag brukar köra cirka 60-70 kg i knäböj när jag gör flera reps, sen har jag tagit 85 kg som mest men vet inte om jag skulle klara det nu. Förut hade jag mål på 100 kg men just nu har jag inget sånt mål, jag kör bara på det jag känner för liksom! :)

Brun utan sol // Parfym // Locktång // Schampo & Balsam // Serum Kan du nämna några skönhetsfavoriter du använder nästan dagligen? Svar: Absolut! Se ovan <3

Vart gymmar du? Svar: Jag har nytt gymkort nu faktiskt! Jag har nyligen blivit Bruce-medlem vilket är ett medlemskap där du har tillgång till över 200 gym i Stockholm vilket är riktigt nice. Det som är kul är att träningen kan bli mer mångsidig och varierad. Så nu har jag tillgång till crossfit-boxar, yoga-studios, klätteranläggningar, vanliga gym, kampssportsgym osv! Nu har jag bara haft det i två veckor men gillar det starkt! Så som svar på din fråga; lite överallt! Senaste veckan har jag tränat Gymmet i Liljeholmen, X Force i Vasastan och Drivkraft i Solna :)

Har du och Mathilda någon aktivitet under er resa till USA som ni bara måste göra? Svar: Ja men vi har massor av saker vi vill göra! Vi pratar om det i förra veckans avsnitt samt att jag har skrivit DETTA inlägg om vad jag skulle vilja göra under resan.

Hur ser den perfekta helgen ut för dig? Svar: Hmm det finns lite olika typer av perfekta helger men en underbar kombo för mig är att på fredagen hänga med tjejerna, kanske gå ut och festa. Sen på lördagen vill jag hänga med honom, träna, mysa och på söndagen kanske hänga med familjen. En kombo av att umgås med alla nära och kära helt enkelt! <3

Vad är dina bästa ekonomiska tips? Svar: Att sätta upp tydliga mål, har man inte gjort det blir det väldigt svårt att finna motivationen.

Hej Andrea! Tänkte fråga om du tar kosttillskott, proteinpulver bca osv när du tränar? Svar: Jag tar inget sånt om jag ska vara ärlig. Jag äter D-vitamin och ibland trycket jag en proteinbar men inte mer än så. Jag funderar dock på att köpa hem något proteinpulver man kan ha i gröten eller smoothien på morgonen. Kram!

Hur mycket kostade de att ”bleka” om golvet i ditt vardagsrum? Vet inte riktigt va de kallas.Har precis själv köpt en lägenhet me fiskben men det är väldigt gult. Tycker du att de va värt de nu i efterhand har de hållt sig snyggt o kallt? Svar: Hej! Det kostade 300 kr/kvm vilket blev cirka 6600 kr för mitt vardagsrum om jag inte minns helt fel. Färgen har hållit sig väldigt bra och jag är sååååå nöjd och glad över att jag slipade om dom då det blev så snyggt.

Ser du dig själv bo hela livet i Stockholm eller tror du att du någon gång kommer vilja bo i en annan stad eller utomlands? Kram du är bäst! Svar: Jag ser absolut att jag någon gång i livet kommer bo någon annanstans än i Stockholm! Sen om det blir i en annan stad i Sverige eller om det blir ett annat land vet jag inte. På senare tid har jag ändå tänkt att när man skaffar barn kan jag absolut tänka mig att bo längre från Stockholm City än vad jag gör nu, sen om det blir att flytta från Stockholm vet jag inte. Jag försöker att leva i nuet och inte spekulera allt för mycket kring framtida boenden osv även om man självklart kan drömma lite.

Vad tycker du personligen om att ha kvar eller inte ha kvar gamla dejter/ex på sociala medier efter att man avslutat ”relationen”? Svar: Jag tror att det absolut bästa när man gör slut är att bryta helt, i alla fall de första 3-4 månaderna. Oavsett situation tror jag att man måste ha ett tydligt avslut för att kunna skapa sig en ny vardag och ett nytt liv utan varandra, det blir nog väldigt svårt att gå vidare annars. Det kan kännas drastiskt och dramatiskt att helt plötsligt inte ha någon kontakt men samtidigt tror jag att det blir ännu svårare och konstigt att fortsätta ha kontakt och försöka gå vidare samtidigt liksom. Detta innebär i praktiken (enligt mig) att man inte borde ha kvar varandra på sociala medier, alltså sluta följa varandra. Kram!

Hej Andrea! Vet att du äter mer vegetariskt nu än tidigare, är målet att bli vegetarian till 100%? Hur tycker du att det funkar hittills? Svar: Hejsan! Ja precis, sedan slutet av Februari så har jag inte ätit rött kött en enda gång och jag har ätit kyckling tre gånger och fisk två eller tre gånger så nääästan helt vegetariskt. Målet är absolut att äta en vegetarisk kost men jag vet liksom inte om jag orkar gå ut med någon "stämpel" eller "titel" på hur jag väljer att äta då det tyvärr medföljer så enormt många pekpinnar från annat håll. Det funkar hittills väldigt bra skulle jag säga, jag äter väldigt mycket quorn, soyaprodukter osv så jag äter liksom exakt samma rätter som innan bara att kyckling byts ut till quorn osv! :)

Hur gammal är killen du är kär i? Svar: Han är 96a precis som jag!

Gillar