SVARAR PÅ ERA FÖRDOMAR OM MIG

Bekännelser, Frågor & Svar

Det här är något jag velat göra länge men inte riktigt vågat hahah. Jag har inte vågat på grund av att ett jag är en extremt känslig person som mår skit om alla fördomar är taskiga och på grund av att det hade varit fail om jag fick typ fem fördomar. MEN, så var inte fallet. Ska absolut erkänna att jag fått några dängor som sårar egot lite men det kanske är för att mitt ego är just stort och skört.. Mindre charmigt :) Här nedanför hittar ni ERA fördomar om MIG och mitt svar på varje fördom.

"Att du vill vara strukturerad men lätt faller tillbaka till organiserat kaos."
Svar: JA. Jag älskar att ha det städat hemma men lyckas gång på gång falla in i kaos efter en eller två dagar haha. Dock har jag alltid mitt liv/min kalender/min planering väldigt strukturerad och organiserad. Man skulle kunna beskriva det som att jag är strukturerad och organiserad i huvudet, inte i garderoben eller i köket haha.

"Du ger dig inte förrän du får som du vill."
Svar: Ni är ganska många som skrivit såhär hahaha. Sanningen är att jag inte alls går över lik för att få min vilja igenom, då jag tar för mycket hänsyn till andras känslor. Absolut att jag kan stå på mig om det är något jag tycket är viktigt men det är verkligen inte så att jag inte "ger mig". Tycker faktiskt att jag är rätt bra på att kompromissa.

"Tror du är sur på morgonen innan frukost."
Svar: Jag är ALDRIG sur när jag vaknar. Även om jag är hungrig på morgonen så är det faktiskt inget som brukar påverka mitt humör. Jag kan ju bli hangry på dagtid men aldrig innan frukost. Vaknar dock alltid väldigt hungrig.

"Du är en person som vaknar upp med sådär irriterande gott humör."
Svar: Vissa skulle nog tycka det men det är inte så att jag vaknar upp och är ASPEPPAD PÅ DAGEN!!! Men jag är alltid pigg typ 3 minuter efter att klockan ringt och går gärna upp direkt och startar dagen. Tycker det är jobbigt att sova över med vänner som vill sova till halv elva och sen snooza en halvtimme.. :)

"I podden är du ganska öppen med dina åsikter. Men tror när det är irl så blir du lätt konflikträdd. "
Svar: Både ja och nej! Tror att jag nämnt detta förut men drar det igen. Jag är inte långsam på att säga ifrån i det offentliga rummet, det kan vara i podden, på tunnelbanan eller i väntan på bussen. Något jag dock drar mig ifrån är konflikter i nära relationer. Har mycket lättare att ta en strid med en gubbe som är otrevlig på tunnelbanan än att starta en fight hemma för att jag tycker att Gustav har otrevlig ton. Lite konstigt kanske.

"Du är ALDRIG psyco bitch. Du blir aldrig arg på Gustis utan anledning utan är bara skön!"
Svar: Lite psycho måste jag ändå erkänna att jag är hahah.. Jag precis som alla andra kan bli irriterad över småsaker men det är väldigt få gånger jag bråkar över saker som inte borde bråkas över om man säger så. Känner väldigt sällan svartsjuka och det är väldigt skönt så det kanske är det som ger mig min icke-psycho-aura.

"Du avskyr att bli kallad typisk Stockholmare."
Svar: haha ja men är det så konstigt? Ingen som säger "typsikt stockholmare" menar något bra.

"Du avskyr långsamma människor i kollektivtrafiken."
Svar: Som den typiska Stockholmaren man är; ja haha.

"Att du inte trivdes med att vara singel."
Svar: Sanningen är att jag tyckte det var väldigt skönt att leva ensam. Har inga problem med att vara själv utan njöt väldigt mycket av det. Sen blev jag kär i Gustav och det gick såklart före alla känslor om "att det är skönt att vara själv".

"Tror du har väldigt mycket energi och därmed också är rätt rastlös av dig. "
Svar: JA. Jag kan verkligen få som UTBROTT likt när jag var liten, om jag gjort för lite saker under en dag. Det handlar inte om att jag behöver ha ett fullspäckat schema (helst inte) men jag måste liksom ut och röra på mig. Annars blir jag som en rabiessmittad hund.

"Att du dömer folk väldigt enkelt och ser saker väldigt svart eller vitt till en början, men sen ändrar dig. "
Svar: Skulle säga att jag var snabbare på att döma folk snabbt förut. Och då vill jag bara flika in att det absolut inte bara rörde sig om negativa fördomar. Har blivit bättre på det men jo absolut att jag fortfarande är relativt svart-vit. Blivit bättre på att tänka mer nyanserat som du nämner.

"Jag tror du håller dig från att uttrycka att du stör dig på Sthlm-influnecer-klicken STARK."
Svar: Hahaha vaaa. Jag kan vara helt ärlig här: jag följer ingen som jag stör mig på. Har därför inte så mycket att uttrycka mig om vilket jag tycker är väldigt skönt.

"Du är väldigt krävande i förhållande."
Svar: Ja absolut. Jag tycker att det är viktigt med närhet, tid och uppmärksamhet gentemot varandra. Men där är jag och Gustav väldigt lika så det blir inte så "krävande".

"Du knycklar toalettpapper."
Svar: omg neeeejejjjjjj. Får panIKKK på folk. VARFÖR just toalettpapper av alla saker man kan bunkra upp med hemma också? Om vi skulle sättas i karantän är det väl bara att duscha rumpen om det nu är så att toalettpappret är slut eller va?? Fattar absolut ingenting haha.


Tillägg: Omfg läste detta för Vilma och jag verkar ha misstolkat ”knycklar” Hahahahah. Jag VIKER mitt toapapper hahahah

"Du är bossen i ert förhållande."
Svar: Jag gillar att bestämma :)

"Jag tror inte att du är sådär superförtjusts i att kramas med såna som inte faller under kategorin vänner/familj/Gustis.."
Svar: Helt rätt. Jag älskar att krama folk jag tycker om men undviker helst att krama folk hej/hej då.

"Tror du pratar med bebisröst när du är ledsen och vill få Gustav att göra något."
Svar: Pratar med bebisröst betydligt oftare än när jag är ledsen hahahha.

"Du börja träna bara för att din kille är träningsintresserad."
Svar: Varför känns det liksom som att folk har glömt mitt liv innan Gustav hahaha?? Har alla glömt att jag tränat med inte bara en utan två personliga tränare innan vi blev tillsammans? Att jag deltagit på flera bootcamps? Att jag innan vi blev tillsammans tipsade om pass på insta story? Holy bible detta triggade mig mer än vad det borde. Varför känns det som ett sån typisk fördom att tänka om just tjejer? Att man inte kan ha egna intressen utan bara anpassar sig efter sin kille? Gustav och jag tränar en del tillsammans men han tränar mest boxning och jag crossfit (vilket han inte gjort alls innan vi började ses). tack och adjö

"Du har svårt att inte visa vad du egentligen tycker/känner i sånna situationer där man bör dölja det."
Svar: JAAAA jag är hemsk på sånt. Är verkligen sämst på att verka intresserad om jag är ointresserad osv. Lite otrevligt faktiskt.

"Du har svårt att säga förlåt."
Svar: JA. Jag har dock blivit mycket bättre och det är något jag jobbar på. Vet inte varför jag har och har haft så svårt för det?

"Du och Gustav är liiiiite för kramiga på offentliga platser hahah"
Svar: Alltså vi hånglar ju inte på tunnelbanan/restaurang osv. Men absolut håller vi i hand, kramas, pussas lite och det faller nog inom ramen för "liiiiite för kramiga" enligt vissa hehe.

"Du kan börja skrika och smälla i dörrar när du bråkar"
Svar: Har absolut hänt men väldigt sällan. Är inte en högljud bråkstake utan är mer tjurig :)

"Du får fomo om du vaknar och solen skiner. "Måste ut nuuu".
Svar: Jo men lite! Får absolut känslan av att jag "borde ta vara på dagen" om det är bra väder. Annars känner jag väldigt sällan fomo. (fear of misssing out).

"Du gillar att vara en snäll människa och är därför snabb fram till barnvagnen som behöver hjälp upp på bussen"
Svar: Hahah gillar att vara en snäll människa. Jo men jag är ganska bra på att hjälpa folk i vardagen.

"Du påverkar sjukt mycket av andras energier och utstrålning"
Svar: JA och detta är fan jobbigt. För det är liksom omöjligt för mig att inte känna in andras energier och humör. Det påverkar mig jättemycket. Detta handlar främst om människor i min närhet.

"Du gör sönder minst en sak i veckan. Typ ett glas, ett klädesplagg osv haha"
Svar: :(!!!!!! Hahah kanske inte en sak i veckan men ja ofta så ställer min klumpighet till det för mig.

"Du har alltid i dina hörlurar i öronen när du är utanför lägenheten"
Svar: Ja, alltid. Hehe :)

Det var allt för den här gången!
Klicka gärna på gilla eller lämna en kommentar om ni tyckte det var ett roligt inlägg att läsa <3

Gillar