The Modern Honolulu

Allmänt, Resor, USA 2018

I förrgår så kom vi äntligen fram till Waikiki och vårt hotell där. Vi har som ni säkert redan vet bokat in fem nätter på det populära och omskrivna hotellet The Modern Honolulu.

Vi är verkligen såååå nöjda med vårt rum. Ljust, fräsch och ganska stort. Det enda minuset är att vi inte har någon balkong men det gör inget, vi hade ju bästa tänkbara balkongen på förra stället så vi har fått tillräckligt med härliga balkongupplevelser haha! Vi har i alla fall lite utsikt mot hamnen som ligger precis nedanför hotellet.

Inte goalsbadrum att åka till med sin partner dock haha.. Jag och Mathilda la ganska snabbt märke till att det som skärmar badrummet från sovrummet är en skjutdörr och dom panelerna ni ser ovanför handfatet. Herregud.. Vad är det med lyxiga hotell och deras icke ljudisolerade badrum?

Det kändes i alla fall som ett väldigt bra beslut att bosätta oss här våra sista dagar innan vi åker mot Las Vegas! Det känns så lyxigt och bekvämt att bo på hotell nu efter att ha bott i lägenhet. Sån jäkla lyx att bara få sängen bäddad haha! Också väldigt skönt att ha egen säng måste jag säga. Även om jag sover bra bredvid Mathilda så sover jag ännu bättre själv :)

Gillar