Third stop: Los Angeles

Allmänt, USA 2018

Läs om första stoppet på resan HÄR Läs om andra stoppet på resan HÄR

En och en halv vecka kvar tills vi åker till San Fransisco så nu börjar det verkligen dra ihop sig med planer, bokningar osv. Måste komma ihåg att boka restauranger osv (man kunde inte boka så långt i förväg)!! I alla fall, det tredje stoppet på resan är Los Angeles där vi kommer spendera tio dagar fördelat fem dagar i Santa Monica och fem dagar i West Hollywood. På båda platserna har vi hyrbil och hyr lägenhet via Airbnb. En sak jag glömt kolla är hur det är med lakan/handdukar och städning på de olika ställena vi hyrt, hoppas verkligen inte att vi behöver stå för städningen hehe..

Planen med vår vistelse i Los Angeles är väl att se så mycket som möjligt, träna och äta god mat. Vi har bokat biljetter till Universal Studios vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Annars skulle jag gärna vilja på på "hike", sola & bada, se Hollywoodskylten och allt sånt där man "måste" göra i LA.

Det svåra tycker jag är det här med mat, det finns ju sååå mycket att välja mellan och hur fasen ska man veta vad som borde prioriteras? Har sett rätt mycket om Urth Café på Instagram och det ser ju riktigt fräscht och nice ut...

Sen har vi lite lyxigare Cabana Café som är en del av Beverly Hills Hotel, alltså huuuur fint?

Har ni tips på några restauranger? Främst i området Santa Monica och West Hollywood? Eller andra tips på vad man måste göra när man besöker Los Angeles? Finns det några turistfällor man borde undvika? Är det någon som har koll på hur man kan göra med gym förresten? Finns det någon gymkedja som finns typ överallt i USA man kan köpa ett månadskort på? Skulle verkligen vilja träna under resan liksom! Tack på förhand för era grymma tips, ni är bäst!

Gillar