Throwback: Första terminen på gymnasiet!

Ni har uttryck att ni gillar mina throw back-inlägg här i bloggen och nu tänkte jag göra en till en specifik period i livet som jag tror många kommer ihåg väldigt tydligt; första tiden på gymnasiet. Jag skulle inte beskriva mig själv som en plutt då men jag skulle ändå vilja säga att jag har förändrats väääldigt mycket som person. Jag var ganska osäker då fortfarande även om jag började stå på mig och utveckla min egna personlighet istället för att bara göra EXAKT vad alla andra gjorde hela tiden. Bilderna är rätt små och dålig kvalité men det beror på att jag laddade upp dom i det skicket för snart fem år sedan.. Let's go!

Alltså hur gulliga haha, så små. Dom här bilderna är faktiskt tagna första dagen på gymnasiet, efter uppropet (där jag började gråta pga vår hemska lärare) så åkte vi till Jensen Böfhouse för att "lyxa till det" haha. <3 Gud vad blond jag var, fräscht ju! Kan inte FÖRSTÅ att det snart gått 5 år sedan vi började gymnasiet haha paaaaniiiik.

Det här vackra collaget gjorde jag när jag skrev om min dag i skolan tillsammans med Mathilda. Tror typ det här var första gången vi "hängde själva". Vi satt kvar i skolan och jobbade med någon uppgift vi fått. Det betyder alltså att i höst är det femårsjubileum för vår vänskap! Goals. Där på bilden högst upp till vänster ser ni även ett mobilskal som var mitt första bloggsamarbete. Kommer verkligen ihåg hur stolt jag var över att få TRE MOBILSKAL mot två blogginlägg. Man ba stackars.. dumma.. unge... <3 Du skulle tagit betalt i pengar.... <3 <3 <3

Såhär kunde jag vara klädd hösten 2012, en sidenblus och någon form av kavaj.. Väldigt preppy liksom. Kan någon förklara för mig vad som hände med mitt hår? Här var det så tjockt och långt och fräscht..

Under hösten i ettan åkte jag och Anton till London tillsammans och här ser ni min shopping därifrån hahahaha dör. Det är verkligen fokus på Victoria's secret och Abercrombie. Det var liksom det jag såg fram emot med London, och Starbucks såklart haha.

På tal om Victoria's Secret, här är ett collage jag hade döpt till "Wanted" hösten 2012. Det var då hypen kring VS, Odd Molly och Primeboots var TOTAL. Väldigt dyra wanites för en som precis börjat gymnasiet. Herregud alltså. Det är ju inte normalt att köpa ett par skor för nästan 4000 kr om man får studiebidrag och jobbar på sommrarna.

Sen får vi självklart inte glömma Hunter-stövlarna som jag hade oavsett årstid och tillställning. Alltså jag frös såååå mycket om mina fötter där hahah. Det värsta var ju att stövlarna seriöst typ frös sönder och sprack när man hade dom ute i kylan. Men det stoppade inte mig..

Det var en del trender som pågick under den här tiden, bland annat fruktfat med smält choklad. Det var absolut nödvändigt att lägga upp på Insta varje helg också. Det fotot är taget hemma hos Mathilda, vi hade filmkväll! Och till höger, Hunterstövlarna i snön, igen!

Gillar