Tillbaka från de döda, typ

Allmänt, Min dag/helg i bilder

NEJ men hej på er. Vart fan tog jag vägen? Skulle jag inte hem till Stockholm och äntligen börja jobba som en normal person? Det kunde man tro för en sekund. Vi landade hemma i Stockholm i måndags och därefter kom 24 timmar som endast bestod utav tvätt och sömn. Nej men jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv som jag har varit under den här veckan, jag vet inte om flygresan fuckade upp allting eller om jag har någon infektion i kroppen typ. Har varit HELT slut, sovit middag typ varje dag vilket jag annars aldrig gör. Sen på tisdag strax efter lunch så åkte jag och Vilma till Växjö!

Såhär glada var vi när vi äntligen kom fram till hotellet (som förövrigt var så jävla nice). Tror jag upplevde min värsta och sista tågresa i mitt liv tyvärr. Mådde så sinnessjukt illa och satt verkligen redo med påsen framför ansiktet halva resan. Det i kombo med att vi stod stilla mitt i ingenstans var inte jättehärligt. Men till slut var vi framme i Växjö och PM & Vänner där vi bodde. Vi åt även middag där första kvällen vilket jag varmt kan rekommendera till alla som har vägarna förbi, sååå god mat.
Här har ni fyra bilder från vår första frukost på hotellet. Tyckte verkligen om det, det var så fräscht, rogivande och stilfullt liksom. Man märkte att alla vi stötte på i Växjö talade gott om hotellet också vilket var kul. Vilma är ju från en liten ort mellan Växjö och Värnamo så hon hade koll på vart vi skulle bo, vart vi skulle äta osv. På onsdagen hade vi i alla fall inga planer på dagen mer än ta det lugnt, catcha upp i och med att vi inte setts på hela November samt förbereda inför kvällen.

På onsdagskvällen skulle nämligen jag hålla i en föreläsning!! Min första föreläsning om jag ska vara ärlig och det var så roligt. UF Kronoberg hörde av sig till mig och undrade om jag ville prata på deras alumniboost (en inspirationskväll för folk som drivit UF och nu vill vidare inom att driva eget). Jag pratade bland annat om mitt jobb med sociala medier, mitt uf-år och en hel del om hur det är att driva eget, oavsett vilken bransch man befinner sig i.

Efter vi hade slipat lite på manuset så åt vi lunch och efter lunchen bytte vi om till bikini för att basta och bada i poolen på hotellets tak. Trots att jag varit mycket i värmen så var det verkligen sååå härligt att basta.

Sen gjorde vi oss i ordning för att sen åka ut till en bilhall där inspirationskvällen höll rum. Det var lite olika företag på plats samt ett UF företag som föreläste. Och jag dåra :) Jag är nöjd med föreläsningen förutom en sak och det var att jag var så täppt i näsan att jag typ blev andfådd av att prata hahaha. Sen hade jag micken så nära munnen så jag ville liksom inte andas ut tungt vilket bara gjorde mig ännu mer andfådd. Men men

På torsdagsförmiddagen checkade vi ut från hotellet och lämnade Växjö. Den här gången så blev det inget tåg utan vi hyrde en bil istället vilket passade perfekt för då hann vi svänga förbi Vilmas barndomshem där hennes underbara vovve Saga bor. HUR JÄVLA GULLIG kan en hund bli egentligen? Hahah älskar hur trött hon är på mig och mitt gosande på bilden till höger.

 

Idag är det fredag och jag har inte gjort sådär supermycket (sovit middag såklart). Jag och Gustav var inne i stan en snabbis för att fynda lite på black friday. Gustav har länge pratat om att köpa en ny vinterjacka (sedan förra hösten) och idag slog han äntligen till! Jag har köpt en tröja och två julklappar, mycket nöjd. Även framförallt nöjd över att jag inte köpt massor med onödiga saker bara för att det är billigt. Vilma hade gjort en liten lista med saker hon skulle hålla utkik efter nu under veckan så jag gjorde faktiskt samma sak, så smart ju! Nu ska jag snart göra mig i ordning för en middag med Mathilda, det ser jag verkligen fram emot <3

Gillar