TILLBAKABLICK I ARKIVET

Allmänt

Jag har några gånger tidigare gjort tillbakablickar i blogg-arkivet och det har faktiskt varit rätt uppskattat. Jag har lite svårt att välja ut bilder men här kommer i alla fall lite minnen från både länge sen och ett par år sedan.

Den här bilden är tagen några sekunder efter att jag loggat in på min skolas hemsida och sett att jag fick F på nationella provet i matte hahahha. Hade verkligen panik och var så jävla arg på min mattelärare? :) Speciellt. Fast inte helt konstigt i och med att en annan i klassen fick lika många poäng som mig men fick E. Efter ett möte och en andra blick på provet så såg vi att jag faktiskt visst var godkänd så jag fick till slut mitt E i slutbetyg för matte 2b haha.. Detta är alltså i tvåan på gymnasiet. Tänk att vi har haft podden ända sedan den här tiden??

Här är en bild på mig från 2013 tror jag! Anledningen till att jag fastnade lite för den här bilden för först och främst för mitt lejonhår och sen för att jag blev påmind om trenden med bandau-bh eller vad det nu kallades. Det var väldigt ofta jag hade linne och sån bh haha.

Här är ett litet collage jag hade lagt ut 2013 med redan då gamla bilder på mig själv. Så dessa bilder är tagna mellan 2007 och 2010 typ.

Så jävla random och konstig bild men hittade i alla fall den här bilden som är tagen när jag och Mathilda var på halkbanan tillsammans. Alltså halkbana i form av det man måste göra för att få ta sitt körkort. TACK snälla rara underbara Andrea 19 år för att du tog körkort direkt efter studenten så jag slipper tänka på det nu. Så otroligt skönt att ha körkort. Tänk att jag alltså haft det i FEM år nu i sommar.

Bild tagen på Nelly Pool Party 2014 eller 2015, kommer inte riktigt ihåg. Tycker faktiskt att jag var väldigt fin även om det inte riktigt är min stil idag kanske. Lilla jag :( <3

Här är en video från min andra kollektion med NA-KD. Det är verkligen så svårt att välja en favorit såhär i efterhand men är absolut mest nöjd med den här kampanjfotograferingen. Tyckte det blev så fina bilder. Det sjuka är dock alltså att det ser ut som sommar, vi var alltså på Mallis i December och det var 6-8 grader utomhus. Jag frös ARSLET av mig hahaha, men vad gör man inte.

Såg även den här bilden i mitt arkiv och fick så fina minnen och flashbacks. Är verkligen SÅÅÅÅ glad över att jag och Mathilda gjorde den här resan till USA. Tänk vad mycket roligt vi hade och hur många ställen vi upplevde.

Gillar