Tillbakablick i bloggarkivet..

Allmänt

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra tisdag so far. Jag själv har precis haft ett viktigt möte angående min enskilda firma, sånt där som är kul men tråkigt på en och samma gång haha.. Jag tänkte i alla fall att ni ska få följa med på en liten tillbakablick i bloggens arkiv! Tycker att det är väldigt roligt att ha kvar alla bilder från så långt tillbaka. Här nedanför är bilder från 2010/2011/2012. Dom flesta från 2011 om jag inte har helt fel. Det kanske är några av er som redan läste min blogg på den här tiden?

Jag och min kompis Elin i Kungsträdgården 2011, vi skulle förmodligen på någon Rix FM-konsert eller liknande. Små och söta!

Jag och Elin igen. Här ser ni den välkända bikbok-tröjan som jag och många andra halv levde i tillsammans med leggings och vitt linne som gick över rumpan från Gina Tricot :)

Kan någon snälla förklara varför jag har affischer på Robert Pattinson på min vägg :)?

Men lille gulleplutt. Vart tog det där långa håret vägen kan man undra?

En selfie på toaletten hemma hos mamma. I mitt älskade linne från Hollister hahah. Hollisterhypen var TOTAL. Här var inte ögonbrynen megakaos ändå. Gör mig lite glas i hjärtat haha

Men alltså ärligt talat. Vad var grejen med Hollister? Jag sökte till och med jobb där haha.. Förgäves dock, fick det inte. Jag liksom lyssnade på Hollisters egna playlist på Spotify och allting. Besatt var ordet.

Och här är mitt gamla rum hemma hos pappa i radhuset vi bodde i till sommaren 2011 eller 2012, kommer inte riktigt ihåg. Dock gjorde vi om våra rum när vi förlorade budgivningen (som vi sen ändå vann) på huset vi flyttade till. Så som det ser ut ovanför är alltså hur mitt rum såg ut från att jag var typ 11-15 år gammal! Proffsiga bilder hahah!

Här ser ni rummet fast i sin nya form precis innan vi flyttade till huset. Men alltså vad var grejen med att ta sånna här bilder HEEELA TIDEN? Jag cringar helt ärligt talat.. Det är ju lite gulligt men samtidigt, att ha photoshoot var varannan dag?? Plz hahah...

Här är då ett wanted-collage jag gjorde för ganska exakt sex år sedan. PLZ KILL ME :) VARFÖR var de där skorna så populära? Alltså tyckte jag verkligen dom var snygga på riktigt? Det här var alltså en drömoutfit för mig.. Hade nog inte klätt mig såhär för ens en stor summa pengar idag.

Gillar