Tips - Höstoutfits

Allmänt, Outfits, Tips

Inlägget innehåller adlinks

Det var väldigt uppskattat med tips på höstoutfit så här kommer några fler som jag mer än gärna skulle bära. Alla plagg är numrerade och länkade under bilden så ni hittar det. Om ni vill se fler sånna här inlägg får ni gärna lämna en kommentar! Om ni hellre vill se inlägg med random plagg länkade får ni gärna skriva det också. Puss och kram!

1an // 2an // 3an // 4an - Givenchy // 5an Fasen vad jag tycker den här outfiten är snygg alltså! Älskar verkligen den tuffa bombern tillsammans med stövlarna. Har en mossgrön mockakjol som jag gärna skulle bära till höga stövlar, så snyggt. Klänningen är som en lång tshirt liksom.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an Haha kan ju inte säga att alla outfits är min favorit, dock är det ju självklart att jag endast sätter ihop outfits jag själv skulle vilja bära. Men detta är ju bara så snyggt! Det blir liksom classy utan att bli preppy eller sött, precis i min smak.
1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an Hur cool bomberjacka? Den är lång modell för er som inte såg det, vissa tycker säkert det är jättefult men jag diggar det. Tycker man outfiten är snygg annars kan man ju bara matcha allt till en vanlig skinnjacka eller bomber. Gillar verkligen färgkombon med skorna, tröjan och jackan!

Gillar