TIPS - STUDENTPRESENTER

Allmänt, New in, Tips

Nu är studenttiderna i full rulle, vissa tar säkert studenten redan om några dagar och vissa har nog redan gjort det - vilket måste kännas så stort och kul! Kanske är det några av er som letar efter studentpresenter att ge bort eller fortfarande inte riktigt vet vad man ska svara när alla frågar "vad önskar du dig i studentpresent?". Ta det lugnt vänner, här har jag en lite guide på vad man kan önska sig - eller ge bort! Det här är presenter jag tycker passar den som är påväg ut i vuxenlivet (eller redan i det) som behöver få ihop lite saker till en flytt från föräldrarna.
Servettringarna hittar ni HÄR, guldiga bestick HÄR och den fina assietten hittar ni HÄR. Älskar verkligen blått och guldigt tillsammans!

Och hallå huuuur fina är inte glasen? Vinglasen med guldkant hittar ni HÄR och dricksglasen med guldkant hittar ni HÄR!

Någonting som inte fanns med på min inköpslista inför min flytt hemifrån men som jag verkligen saknat är en liten kanna att servera exempelvis mjölk, sky eller sås i. Den här lilla finisen passar perfekt att ha mjölk i till kaffet när man inte är sugen på att ställa fram hela fula mjölkpaketet på bordet. Ni hittar den HÄR!

Världens snyggaste drickunderlägg!!! Älskar dom, ni hittar dom HÄR!

Allt detta och MYCKET mer hittar ni alltså på Cervera.se. Jag beställde som en helt vanligt kund inför detta samarbete och fick min beställning ETT DYGN efter att jag klickade på "bekräfta köp". Helt sinnessjukt. Det garanterar inte att ni får er beställning exakt lika fort men vill ändå slå ett slag för den enormt snabba leveransen jag var med om i alla fall. Inne på Cerveras hemsida finns det i alla fall massor med inspiration inför dessa paket-högtider så som studenten, bröllop, dop, födelsedagar m.m. Åh det är sååå kul att leta presenter tycker jag, extra kul till de som tar studenten!

Och juste: Andrea2018 och ger 10% rabatt på Cervera!

Gillar