Tips på snygga träningskläder

Allmänt, Tips, Träning

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag tycker att det är så roligt att ni är så många som ber mig skriva om träning i alla möjliga olika vinklar och former. Många har bett mig tipsa om träningskläder jag själv skulle vilja ha så här nedanför har jag samlat tre olika teman på snygga träningskläder. Jag kör ju oftast på svart och vitt även om jag tycker att det är fint med färg också.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an Svart går verkligen alltid hem för mig oavsett om det är träningskläder eller vanliga kläder. Gillar verkligen den croppade t-shirten och linnet! Tightsen har jag precis köpt i blått och dom sitter såååå skönt och bra. Har verkligen fått upp ögonen för Reeboks tights, dom är så bra.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an Jag är ju som sagt inte så färgglad av mig men hur fint är inte detta? Man blir ju glad av att bara kolla på dessa färger haha. Gillar "Never skip rest day"-linnet. Viktigt ju!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an Nu är inte allt här vitt men väldigt ljust i alla fall. Tycker tightsen i grått och beiget var SÅ fina, nästan så jag vill gå och testa dom direkt efter att jag skrivit detta inlägg. Samma med det vita linnet, jag gillar verkligen att träna i linnen och det här såg ut att falla mig i smaken :)

Gillar