Tips: Träningskläder

Allmänt, Tips, Träning

INNEHÅLLER REKLAM OCH LÄNKAR FÖR REEBOK.SE

Någonting jag tycker är SÅ kul är att många av er är intresserade av min träning, men inte bara det utan också av mina träningskläder. Det är inte så konstigt att ni undrar lite kring vad jag har på mig och vad jag tycker om dessa plagg då det verkligen är svårt att hitta träningskläder som har bra kvalité, passform, utseende och pris. Jag blandar rätt hej vilt bland märken men har några favoriter. Ett plagg som blivit en favorit är min sporttopp från Barebells (som tyvärr inte finns till försäljning) i och med att den är lite längre och slutar strax ovanför mina träningstights.

Mina favorittights kommer från Reebok och det är verkligen ett märke jag fått upp ögonen för ordentligt senaste halvåret.

Svarta: Skor - LÄNK // Sportbh - LÄNK // Tights - LÄNK // Tröja - LÄNK Grå: Skor - LÄNK // Sportbh - LÄNK // Tights - LÄNK // Tröja - LÄNK

För mig är tights, sportbh och skor absolut viktigast när det kommer till träningskläder. När det kommer till topp och tröja är jag inte alls lika "kinkig" utan kan köra på lite vad som helst. När det kommer till tights har jag tre måsten; hög midja, inte genomskinliga och att dom inte ska åka ner medan man tränar. Det är nämligen det mest störande jag vet haha. Hittade i alla fall tightsen ovanför på Reeboks hemsida och dom är seamless, alltså utan sömmar vilket är för jäkla snyggt tycker jag. Dom fanns både i svart och grått och jag tror jag skulle vilja införskaffa mig de grå!

Det viktigaste för mig när det kommer till mina träningskläder är självklart att dom är funktionella och sitter bra. Sen är det alltid ett stort plus i kanten när dom också är snygga. Någonting jag märkt på senaste tiden är att jag skulle behöva en sportbh och/eller ett linne som slutar närmare halsen och täcker bröstet. När jag tränar med skivstång och gör frivändningar eller front squats så river jag mig nämligen på nyckelbenen haha. Hittade dessa som jag ska kika på senare idag:
Grå bh - LÄNK // Svart linne - LÄNK // Svart bh - LÄNK Vet inte riktigt riktigt om linnet är tillräckligt högt för mina önskemål men bh:arna ser ut att innefatta exakt det jag söker. Ska kika lite på stadium eller liknande idag så får vi se vad jag hittar!

Gillar