Tisdagen i bilder

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAM FÖR CHIQUELLE & REKLAMLÄNKAR

05.05 och 05.12 är dessa bilder tagna haha. Jag trodde verkligen att jag log mer än vad jag gjorde på denna bild, orkade ej mer kan jag lova. I måndags körde jag och Gustav ett träningspass på Acid (pulsbandsträning där man hela tiden siktar mot sin maxpuls i olika intervaller) och det var verkligen SINNESSJUKT jobbigt den här gången. Både jag och Gustav var spyfärdiga efteråt. Vi däckade hemma vid tio och när jag vaknade kände jag bara hur min kropp och sinne egentligen ville ligga kvar men bootcamp stod på schemat - vilket självklart är kul! Jag tog en snabb dusch, satte på kaffe och drog i mig lite smått att äta innan jag gick ut i kylan. Förra veckan tog jag Uber till bootcampet men det är slut med det nu, nu är det bara att vänja sig vid tidiga mornar och vakna till på tunnelbanan istället.

Idag var det Pischa som höll i passet och tjejerna fick köra ett Wörkout-pass. Ett pass som är ett koncept som dom har på Wörkout som är indelat i tre olika delar. Jag var ju inte med och tränade men det såg riktigt roligt och köttigt ut. Blir så impad av dessa tjejer som orkar prestera så hårt så tidigt på morgonen. Ingen som klagar, ingen som ger upp. Bli så glad av det! Här ser ni Pischa instruera under rörlighetsdelen på dagens pass, övningen kallas för "björnen".

Örhängen - LÄNK Efter passen var klara gjorde jag mig i ordning innan jag åkte (man ba snälla du skulle ju sluta åka uber???) till dagens möte. Hade med mig en galet god shake från Wörkout med bland annat jordnötssmör och chokladprotienpulver. Goals-god kan jag lova er. Älskar verkligen att dom har en bar på centret, så sjukt smart.

Blev avsläppt på fel adress märkte jag också när jag klev ur bilen - perfa :) Men efter lite om och men så tog jag mig i alla fall till dagens möte. Ännu mer perfekt var det ju att jag av någon anledning tagit helt fel på dagen och alltså egentligen skulle ha mitt möte på torsdag. Jag ser ju sen i mailkonvon att jag till och med föreslagit torsdag och så sitter jag där redo och incheckad i receptionen på tisdagen haha :( Som tur var så kunde vi ha mötet ändå, hur jäkla skönt haha? Så mötet blev av trots fel dag och efter det promenerade jag bort mot Stureplans-hållet för att fördriva lite tid innan jag skulle träffa Millan.

Passade på att "fördriva" lite tid inne på Lululemon och där hittade jag den här vinterjackan. Jag har pratat om att jag behöver köpa en vinterjacka i flera år men aldrig tagit tag i det, känns som så jäkla tråkiga pengar liksom. Var egentligen där inne och kollade på tights och sen såg jag den här hänga rätt ensam bland några vita jackor och mot min stora förvåning var den på rea. Från 3400 till 1600, vilket jäkla kap va??? Blev SÅ glad. 1600 kr för en lång och varm vinterjacka kändes verkligen som en superbra deal för mig som gått runt och mått dåligt över att jag "snart borde" köpa en jacka för typ 3000 om jag vill ha en varm.

Sen gick jag glad med en ny jacka i handen (eller i en påse men men) mot Creme på Nybrogatan för att äta lunch med Mathilda. Vi båda beställde dagens pasta som var god men den hade varit ännu godare utan kapris. Ärligt, finns det någon som gillar kapris :(... Koriander och kapris kan man fan inte bara servera till höger och vänster det är något som folk måste börja förstå.

En unge man gillar <3

Tröja - LÄNK // Byxor - LÄNK

Såhär såg jag ut dagen till ära, körde på helsvart i mina nya byxor och tröja från Chiquelle som jag just nu har ett samarbete med. Ni får 15% rabatt på chiquelle.se om ni anger "ANDREA2019" i kassan <3

Väl hemma från stan igen så passade jag på att hämta ut paket på posten. Det ena innehöll produkter från Maria Nila som bootcampdeltagarna kommer få i avslutningspresent - goals ju? Jag fick välja produkter och då valde jag schampo och balsam i travel size, eller gym size ;) och torrschampo som också är i mindre storleken för att smidigt kunna ha med sig den. I det andra paketet låg mina efterlängtade yogatights! Jag köpte ju toppen - LÄNK i butik för någon vecka sedan men tightsen var slut i S i butik så jag beställde dom på nätet istället - LÄNK

På kvällen glömde jag att fota. Man ba snälla du har typ en arbetsuppgift att klarar av på en dag hur svårt kan det vara :(? Men men, jag mötte upp Gustav som slutade vid 18 och då åkte vi in mot stan och Bikram Östermalm för att yoga. Den här gången var det bikram som stod på schemat istället för yin som vi vanligtvis kör. Alltså jag känner bara att det kanske inte var det bästa beslutet att köra yoga i 40 graders värme efter mina yrselproblem. Man mådde inte toppen så att säga. När vi satt på tunnelbanan påväg hem kändes det halvt som att jag skulle svimma så det var kanske inte den bästa yoga-upplevelsen även om själva klassen såklart var bra. Däckade riktigt snabbt så fort huvudet landade på kudden. Idag (onsdag) är det vilodag för mig från träningen vilket känns väldigt klokt i och med att jag känt mig yrslig och trött på sistone. Men ja hörni, det var en liten inblick i min tisdag. Imorgon är det torsdag och jag funderar på att vlogga då, vad tror ni om det? :)

Gillar