Tisdags-spa & veckans podd!

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Ni förståååår inte vilken underbar morgon jag har haft. Han och jag vaknade upp rätt tidigt och åt en liten frukost i sängen, jag kan inte ens minnas senast jag åt frukost i sängen haha. Sen var jag tvungen att kila iväg och det var för att besöka Elements Spa på Clarion Sign på Söder. Där hade nämligen Nelly & Ångestpodden anordnat ett litet event tillsammans, så jääkla lyxigt alltså. Vi alla fick badkläder, handdukar och morgonrockar att sätta på oss för att sen äta frukost tillsammans.

Jag hade aldrig varit där förut så det var kul att se! Man borde ju verkligen besöka span oftare i livet hehe.

Det fanns verkligen sååå mycket fina badkläder. Blev extra sugen på ett par bikinitrosor med hög midja, så snyggt!

Den HÄR toppen var sååå söt tycker jag!

Hur drömmig frukost? Något jag verkligen fastnat för på sista tiden är rågbröd, äter det varje morgon. Så gott!

En trollunge på spa :)

Ångestpodden som drivs av Ida och Sofie har tillsammans med Nelly ett samarbete som går ut på att bland annat prata om mode, ångest, ideal osv. Tycker det är ett så himla fint och viktigt intiativ av de båda. Dom har skapat en egen hashtag tillsammans som heter #messybutdressy, kolla in den! Det var så skönt att vara på ett event i badkläder som var helt ångestfritt, inga hetsiga photoshoots eller liknande. Bara MYS.

Efter eventet så tog jag mig ut på stan för att hitta en birthday bash outfit och jag har kommit halvvägs, köpte mig ett par nya byxor från Zara som jag kan visa er senare! Det enda sega är att dom måste sys upp, man ba normalt i och med att jag är 172 cm lång haha?? Dom är vita så det funkar liksom inte att låta dom släpa i marken.. Sen satte jag mig på Espresso House Stureplan för att jobba och plugga lite innan jag drog till Elin för att fixa håret (som jag självklart kommer visa er sen!). Det är väldigt behaglig belysning på det caféet även om det inte är det mysigaste stället. Jag kan bli så trött av att sitta på caféer utan fönster eller utan bra belysning helt enkelt.

Förresten, ni har väl lyssnat på veckans poddavsnitt? Det är avsnitt nummer 208 och heter "Love is in the air". Ni hittar det som vanligt i Acast-appen eller i Podcaster om ni söker på "Mathilda och Andrea". I det avsnittet pratar vi bland annat om studentskivor, om att jag är nykär, om min lilla resa till Malmö, instagramångest och massor av annat däriemellan. Och juste! Det är en ganska gaaalen bikt denna vecka haha, ni måste lyssna. Så sjukt. KRAM PÅ ER BÄSTA NI! <3

Gillar