TO DO IN CANGGU

Bali 2019, Resor

Heeej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det suuuuper. Känns så jäkla magiskt och underbart att äntligen vara framme på Bali och i Canggu. Vi har ju lite olika stopp under resan och jag tänkte dela med mig av vad jag gärna skulle vilja hinna med på respektive ställe. Om ni har tips eller rekommendationer för Canggu får ni ju mer än gärna lämna en liten kommentar, skulle göra mig så glad :)

- Äta frukost/lunch på Cafe Organic. Det verkar vara rena paradiset här när det kommer till fräsch och GOD mat. Kolla bara på dessa bilder, hur nice?

- Testa olika träningsställen! Blivit tipsad om Wanderlust & S2S när det kommer till crossfit.

- Sitta och njuta av solnedgången på Berawa Beach. Utifrån vad jag sett på instagram och hört så ska det tydligen vara en riktigt fin solnedgång i Canggu där många samlas för att chilla på stranden. Jag är ju fan besatt av solnedgångar så detta är absolut ett måste :)

Jag tror vi kommer ta det rätt lugnt i Canggu i och med att det är vårt första stopp, jetlag kommer vara ett faktum osv. Vi bor ju på ett superfint ställe så kommer nog uppskatta att bara chilla i en solstol och göra exakt ingenting. Men vi får se, idag är vår första hela dag och jag kommer självklart uppdatera er under resans gång med vad vi hittade på. Kanske ska tänka på att fota extra mycket så jag kan göra en lite Bali-guide när jag är hemma igen? Vad tror ni om det? <3

Gillar