TO DO IN ULUWATU

Allmänt, Bali 2019
Hej vänner! Idag förflyttar vi oss från Canggu till Uluwatu som ligger på södra delen av Bali. Hört sååå mycket positivt om Uluwatu så det ska bli riktigt kul att åka dit och se vad det finns att uppleva där. Precis som med Canggu så tänkte jag dela med mig lite snabbt om några saker jag skulle vilja hinna med innan vi rör oss vidare. Vi är här i fem dagar, så nice!

- Se den kända "Karang Boma Cliff" som är 70 meter hög. Huuuur fint och mäktigt? Hit måste vi!

- Chilla vid Ulu Cliffhouse som är en beachclub. Jag skulle nog föredra att dra hit på kvällen för en drink :)

- Bada vid Suluban Beach, hur coolt ser det inte ut med dessa klippor?

- Äta smoothie bowls på Nalu Bowls! Jag är ju värsta bowl-fanet så vill verkligen dit och smaaaka :)
- Åka på dagsutflykt till Nusa Penida! Skulle verkligen vilja åka dit bara över dagen och se det här vackra, omtalade stället. Någon av er som har tips på bolag att åka med? Har också förstått det som att man typ får välja en del av ön att utforska då man inte hinner med båda sidorna under en dag. Vilket ställe tycker ni man borde åka till?
- Hänga en dag i solen på Green Bowl Beach. Stranden ligger en bit från där vi ska bo men det ser definitivt ut att vara värt en liten moppetur. En annan strand jag gärna skulle vilja besöka är Pandawa Beach samt Dreamland beach. Vi får se vad vi hinner med helt enkelt :)   Finns det något annat vi inte får missa under våra dagar i Uluwatu? <3

Gillar