Torsdag morgon

Allmänt

Godmorgon på er gänget! Såhär såg gårdagens middag ut här hemma. Jag åt ensam då jag inte orkade vänta på Gustav som var på boxningsträning men tände i vanlig ordning ljus ändå. Jag har nästan alltid ljus tända oavsett tillfälle oktober-mars, man behöver ju det. Det ni tittar på är i alla fall vitlöksbröd och broccolisoppa. I soppan hade jag lök, vitlök, matlagningsgrädde, vatten,. buljong, vatten, peppar, salt, broccoli, och blomkål. Billigt och bra :)

Just nu är klockan 08.29 och jag har varit vaken i cirka två timmar. Sedan jag vaknade har jag ätit frukost och skjutsat min pappa till flyget för att sen ta över hans bil medan han är borta. Planen för dagen är väl att få lite saker gjort som är skönt när man har bil. Kankse åka till tippen med alla saker från köksrenoveringen som fortfarande bara står här hemma, träna på något gym längre hemifrån eller liknande. Vi får se helt enkelt.

Det är ju torsdag idag, vilket betyder att vi har släppt ett nytt poddavsnitt! Avsnitt 248 handlar bland annat om vilka sporter vi tror att vi hade kunnat bli riktigt bra på om vi la ner tiden som krävdes, om våra måsten/dealbreakers i förhållandet och mycket mer. I veckans avsnitt så gör vi även en "hyllningslista" för att väga upp allt det deppiga som varit på sistone hahaha. Allt ifrån andra poddar vi tycker att ni ska lyssna på, restauranger i Stockholm, personer i vår närhet osv. Ett feel good-avsnitt helt enkelt. Hoppas ni gillar det!

Gillar